- Beğeni puanı
- 7,130
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Son sürüm MIUITR 13 kullanıyorum. Temiz kurulum yaptım ama artık son günlerde ses problemi, kasma gibi durumlar arttı. Normalde bu sorun bu kadar sorun oluşturur mu.@Seken, güncelleme özetini bekleyin![]()
Miui13 bizim emektara yaramadı gibi. Ben çeşitli sorunlar ve özellikle bataryanın çok az gitmesinden dolayı (günde iki kez şarza takıyordum) miuitr 12.5 son sürüme döndüm. Telefon rahatladı birazSon sürüm MIUITR 13 kullanıyorum. Temiz kurulum yaptım ama artık son günlerde ses problemi, kasma gibi durumlar arttı. Normalde bu sorun bu kadar sorun oluşturur mu.
Özellikle bildirim ve bahsettiğiniz sorunlar bende de var bende Haftasonu 12.5 döncemMiui13 bizim emektara yaramadı gibi. Ben çeşitli sorunlar ve özellikle bataryanın çok az gitmesinden dolayı (günde iki kez şarza takıyordum) miuitr 12.5 son sürüme döndüm. Telefon rahatladı biraz![]()
Ses problemi gelen aramalarda mi oluyor eğer öyle ise yüklediğiniz uygulamalar ile alakalı bir durum, nasıl oluyorsa etkiliyor örnek Google kamerayı kullanıyordum tüm sistem ayarlarını değiştirin ve multimedya yetkisini verdim telefonda ses sorunu yaşadım, uygulamayı kaldırdım sorun çözüldüSon sürüm MIUITR 13 kullanıyorum. Temiz kurulum yaptım ama artık son günlerde ses problemi, kasma gibi durumlar arttı. Normalde bu sorun bu kadar sorun oluşturur mu.
Çağrılar, WhatsApp Messenger yani telefonun bütün seslerinide sorun oluyorSes problemi gelen aramalarda mi oluyor eğer öyle ise yüklediğiniz uygulamalar ile alakalı bir durum, nasıl oluyorsa etkiliyor örnek Google kamerayı kullanıyordum tüm sistem ayarlarını değiştirin ve multimedya yetkisini verdim telefonda ses sorunu yaşadım, uygulamayı kaldırdım sorun çözüldü
Android11 genel sorundur. Deodex ile kaynaklanıyorRedmi 5 plus'taki uygulamalar çok yavaş açılıyor, aksi takdirde mükemmel bir rom. miuitr 22.4.27 kullanıyorum
Herhangi bir düzeltme varsa lütfen bana bildirin
Mi 9T Pro için yokmu?