- Beğeni puanı
- 26
- Cihaz
- Mi 6
@haqanguven, hocam mevcut ses yükseltmeyi daha fazla yükseltmek istersek hangi değeri arttırmalıyız?
ben 21.12.15 kullanıyorum. şu an telefona format atamam ancak okullar kapandıktan sonra android 11 sürümü deneyebilirim. o zamana kadar ikinci alan denen yeri kullanabilirsiniz ben eskiden rootu yakayalayan uygulamaları oraya yükleyip kullanırdım. sonrasında magisk hide olayını öğrenince ikinci alana gerek kalmamıştı. siz bi deneyin isterseniz.22.4.27 sürümündeyim. NFC fix yaptım onda problem yok. Ziraat mobil ve paraf uygulamalarını kaldırıp yeniden kurdum. Uygulama izinlerini de kontrol ettim. Dediğiniz modülleri de ekledim. Deny list ayarlarını da yaptım ancak bir türlü aşamadım sorunu.
Hakan hocam, yeni sürüm bu yakınlarda gelir mi?@Neon64, android11 genel sorunudur. Henüz uygulama açılış hızlarını android11 sürümünde çözemedim
Rom ile ilgili olduğunu sanmıyorum sanırım 2 senedir falan miuitr rom kullanıyorum hiç böyle sorun yaşamadım. Sizin pil ömrünü tamamlamış. %30 da kapanması pilin bittiğini gösteriyor.Pil sorunu ile ilgili bir kaç gün önce konu açtım ama pil durumu acaba MIUITR romu ile ilgili mı acaba . Şark yüzde yüz olunca çıkarıyorum şarjdan telefon 15 20 dakika ilgilensem şarj 60 a düşüyor. Yüzde 30 larda kendine pili bitmiş gibi kapatıyor. Yeni pil alsam da yine aynı sorunlar mı olacak merak ediyorum.
Bunu da daha yeni denedim gene bir çıkış olmadı maalesefben 21.12.15 kullanıyorum. şu an telefona format atamam ancak okullar kapandıktan sonra android 11 sürümü deneyebilirim. o zamana kadar ikinci alan denen yeri kullanabilirsiniz ben eskiden rootu yakayalayan uygulamaları oraya yükleyip kullanırdım. sonrasında magisk hide olayını öğrenince ikinci alana gerek kalmamıştı. siz bi deneyin isterseniz.