- Beğeni puanı
- 6,823
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
[QUOTE="haqanguven, post: 7476, member: 3"]
[USER=147090]@Sinan[/USER], MIUITR kurulum talimatlarını birebir uygulamanız gerekmektedir
[/QUOTE] kurulum talimatlari nasıl olmalıdır 4 wipe wipe data değil mi ?evetVendor da siliniyor mu hocam
Evet var diğerine geç bende öyle düşündüm ama klâsik oluyor yani ana ekran da soldaki tuşa basılı tutarak ayarlardan ana ekranı klâsik olanı seç@haqanguven hocam elinize sağlık zahmetli bir işi guzelce yapmissiniz..benim size tek sorum var tam ekran hareketleri kullanmıyorum navbar acincada altta sanal tuşlar cikiyor.. sanal tuşları kapatıp telefonun kendi tuşlarını kullanma şansım yokmu
Geçince sanal tuş çıkıyorEvet var diğerine geç bende öyle düşündüm ama klâsik oluyor yani ana ekran da soldaki tuşa basılı tutarak ayarlardan ana ekranı klâsik olanı seç
Hocam mi 6 telefonumda MIUITR 12 20.11.19 Beta romundayım MIUI TR 12.5 21.3.10 romuna geçecem tavsiye edermisinizEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Android sürümü: 10
MIUI sürümü: 21.3.10
Çalışanlar:
Wifi, Mobil veri, Bluetooth (Ayrıca kulaklık), GPS gibi
Hatalar:
* Hataları vardır fakat günlük kullanıma engel değildir
* Hataları bildiğim için o hata var, bu hata var söylemenize gerek yoktur. Sadece test edin
Düzeltilen ama test edilemeyen
* NFC
* Geçici olarak Ken Hao'nun vermiş olduğu parlaklık düzeltme dosyası kullanıldı. Diğer sürümde orjinal yerdeki değerler düzeltilerek yapılacaktır
İndirme Bağlantısı:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam ayarlara girinGeçince sanal tuş çıkıyorEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
PC telefonu tanımıyor ve ayarlarda bazı yerler İngilizce onun dışında şimdilik iyi gibi kullandıkça yazacağım hatalarıArkadaşlar mi 6 telefonumda MIUITR 12 20.11.19 Beta romundayım MIUI TR 12.5 21.3.10 romuna geçecem tavsiye edermisiniz
Anladım hocam bekleyelim bakalımPC telefonu tanımıyor ve ayarlarda bazı yerler İngilizce onun dışında şimdilik iyi gibi kullandıkça yazacağım hataları