Gözümüz aydın olsun şimdiden eline sağlıkEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Android sürümü: 10
MIUI sürümü: 21.3.10
Hatalar:
* Hataları vardır fakat günlük kullanıma engel değildir
* Hataları bildiğim için o hata var, bu hata var söylemenize gerek yoktur. Sadece test edin
Düzeltilen ama test edilemeyen
* NFC
İndirme Bağlantısı:
İş yoğunluğumdan sadece Pazar günleri bakabiliyorum. Yeni sürüme yükselttiğim için eksik kalan yerler tamamlanacak ve Pazartesi yayınlanacaktır
Miui tr Android 9 miui 12 romunu kullanıyorum miui 12.5 romu nasıl kurmaliyim wipe yapmama gerek var mıEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Android sürümü: 10
MIUI sürümü: 21.3.10
Hatalar:
* Hataları vardır fakat günlük kullanıma engel değildir
* Hataları bildiğim için o hata var, bu hata var söylemenize gerek yoktur. Sadece test edin
Düzeltilen ama test edilemeyen
* NFC
İndirme Bağlantısı:
İş yoğunluğumdan sadece Pazar günleri bakabiliyorum. Yeni sürüme yükselttiğim için eksik kalan yerler tamamlanacak ve Pazartesi yayınlanacaktır
Sıfır kurulum yapmanız gerekiyor.Miui tr Android 9 miui 12 romunu kullanıyorum miui 12.5 romu nasıl kurmaliyim wipe yapmama gerek var mı
Vendor da siliniyor mu hocamSıfır kurulum yapmanız gerekiyor.