Format data yapsan iyi olur. Yapmazsan ciddi hatalarla karşılaşabilirsin.MIUI 12 TR 20.11.19 Beta romundayım twrp'de 4 wipe ile roma geçebilirmiyim format data yapmama gerek varmı dahili depolamayı silmeden
Format data yapsan iyi olur. Yapmazsan ciddi hatalarla karşılaşabilirsin.MIUI 12 TR 20.11.19 Beta romundayım twrp'de 4 wipe ile roma geçebilirmiyim format data yapmama gerek varmı dahili depolamayı silmeden
Gerek yok gecersiniz ama bir zararı yok ise format data yaparsanız daha iyi olurMIUI 12 TR 20.11.19 Beta romundayım twrp'de 4 wipe ile roma geçebilirmiyim format data yapmama gerek varmı dahili depolamayı silmeden
Anladım hocam peki MIUI TR 12Format data yapsan iyi olur. Yapmazsan ciddi hatalarla karşılaşabilirsin.
Anladım hocam peki MIUI TR 12Gerek yok gecersiniz ama bir zararı yok ise format data yaparsanız daha iyi olur
Evet geçebilirsiniz sorun olmaz ama hatalar var daha önce yazdım bir daha yazıyorumAnladım hocam peki MIUI TR 12
20.11.19 betadan bu MIUI 12.5 21.3.10 Beta 1romuna geçilirmi tavsiye edermisiniz
Anladım hocam peki hata düzeltme güncellemesi ne zaman gelebilirEvet geçebilirsiniz sorun olmaz ama hatalar var daha önce yazdım bir daha yazıyorum
Şarj ışığı yada bildirim ışığı yanmıyor
Orta tuş ile ekran açılışı aktif değil
Diğer arkadaşlar da var mı bilmiyorum ama PC ile data bağlantısı bende çalışmıyor NFC çalışmıyor şarj Beta miui 12 ye göre biraz daha hızlı tükeniyor
Bunun dışında şimdilik başka şikayetim yok
Güncelleme yapmadım hocam. Güncelleme kaldırmayı bulamadım.@cemented,Bir sonraki sürümde eklenecek. Güvenlik uygulamasını güncellediyseniz güncellemesini kaldırın
Merhaba Hakan hocam bir sonraki güncelle ne zaman gelecek ve pil ile ilgili bir güncelleme gelecek mi çünkü günü zor çıkartıyorum@cemented,Bir sonraki sürümde eklenecek. Güvenlik uygulamasını güncellediyseniz güncellemesini kaldırın
Teşekkürler hocam birde pil fazla gidiyor bence@Atakan 67, konum doğruluğunu açtıktan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz