- Beğeni puanı
- 11
- Cihaz
- xiaomi mi 10
Temiz bir kurulum yaptım, büyük bir hata fark etmedim, sadece bölge değiştirilemez, sadece Türkçe, bu güzel bir rom.
Aynen katılıyorum sana , ana ekran tuşu ile cihazı uyandırma özelliğini bende çok kullanıyorum , inşallah bu özellik aktif olureline sağlık hocam en çok kullandığım 2 özellik yok kendim ekleyebilirmiyim acaba ama gerekli kod veya dosyalar elimde yok
1-ana ekran tuşu ile cihaz uyanmıyor
2-tuş görevleri yerleri değişmiyor(solda geri sağda menü)
Elinize sağlık hocam konum paylaşım için bir ayar varmıdır@phamlongit,Adamsın
Evet geçebilirsiniz ama Beta miui 12 de iseniz olur başka romda iseniz format data da yapmalısınızTwrp ile 4 wipe yapıp geçebilir miyiz hocam orangefox yüklemedim daha önce hiç twrp var
Orangefox gerek yok yani dimi hocam twrp format data yi da yaptik mi olurEvet geçebilirsiniz ama Beta miui 12 de iseniz olur başka romda iseniz format data da yapmalısınız
Aynen öyle ben twrp ile yükledim ama dediğim gibi bende MIUI 12 vardı Beta sürüm ondan geçtimOrangefox gerek yok yani dimi hocam twrp format data yi da yaptik mi olur
Anladım hocam çok teşekkür ederim İnşallah en yakın sürede bu roma güzel bi güncelleme gelir@abuzer02,en sorunsuz kurulum için MIUITR yükleme talimatlarını öneriyorum. Onun dışındaki yükleme yönergeleri sizlere kalmıştır
MIUI 12 TR 20.11.19 Beta romundayım twrp'de 4 wipe ile roma geçebilirmiyim format data yapmama gerek varmı dahili depolamayı silmedenLink için teşekkürler admin root için madisk in hangi sürümü kurmaliyim acaba beta miui 12 de 20.4 u kullanıyordum