- Beğeni puanı
- 21
- Cihaz
- Mi8 Se
35 megabit reis peki Google sesli yazma ve asistan sorunsuz çalışıyor mu@katip38, İnternet bağlantın zayıf mı? Ondan olur
35 megabit reis peki Google sesli yazma ve asistan sorunsuz çalışıyor mu@katip38, İnternet bağlantın zayıf mı? Ondan olur
Onlara bakıcam boş zamanımda35 megabit reis peki Google sesli yazma ve asistan sorunsuz çalışıyor mu
gcam denediniz mi peki ön arka portre vs çalışıyor mu diye
Cihaz yok bende.gcam denediniz mi peki ön arka portre vs çalışıyor mu diye
Merhabalar, öncelikle r5+ a destek verdiğiniz için teşekkür ederim.Şunu merak ediyorum bu rom da fm radyo varmı yoksa eklemeyi düşünüyormusunuz? Çoğu port rom da yok, ama benim gibi sürekli radyo dinleyenler var ve internet kullanan radyolarda netten çok götürüyor.
Çok teşekkürler. Şuanlık eksikleri radyo ve kamera. Radyoyu denedik olmadı ama üzerinde çalışıyorum halletmeye çalışıcam. Kamerada portre filan çalışmıyor onları bu sürümde tamamlamayı planlıyorum.Merhabalar, öncelikle r5+ a destek verdiğiniz için teşekkür ederim.Şunu merak ediyorum bu rom da fm radyo varmı yoksa eklemeyi düşünüyormusunuz? Çoğu port rom da yok, ama benim gibi sürekli radyo dinleyenler var ve internet kullanan radyolarda netten çok götürüyor.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Daha iyilerine inşallahHakan hocam eline sağlık. Güzel gözüküyor. Sabırsızlıkla bekliyorum kesinlikle sabırla vs değil
Hadi bakalımdört gözle beklemek
Zamanla cihaz desteğimizi arttırıyoruz. Sadece zamana ihtiyacımız varAbi r5+ eşim kullanıyor onda kurulu lakin bizim başımız kel zannımca mi 9 lite
MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah diğer sürümlerde miui12 uyarlamasını yapar eklerizBildirim ses seçeneği ve pil simge gizlemesi ve bildirim çubuğu yazı boyutu ayarıda geldimi efsane olacak bu rom başarılar hakan güven hocam
Onlara bakıcam boş zamanımda
Google sesli yazma ve asistan sorunsuz çalışıyor mu
hayır.. bu aralar yoğunum. ona bakamam
Çalışmalarım arasında. Daha mod bitmedi ekleyeceğim mutlaka. Bende o modu aktif bir şekilde kullanıyordum MIUITR MIUI11'deHocam arama sırasında ekran parlaklığı modu olucakmı listede yoktu ama eklerseniz çok sevinirim
Benim için olmazsa olmaz bir mod hocamÇalışmalarım arasında. Daha mod bitmedi ekleyeceğim mutlaka. Bende o modu aktif bir şekilde kullanıyordum MIUITR MIUI11'de
Ekliycem mutlakaBenim için olmazsa olmaz bir mod hocam