İkisinide deneyin Hangisi hoşuna giderse artık. MIUI11 güncellemeleri durduruldu bilginiz olsunhocam şuan mi 6 cihazımda miroom 20.6.18 kullanıyorum. Bildiğiniz gibi artık güncelleme alamıyoruz. Son Sürüm MiuiTR roma geçmek istiyorum. Miui12 mi yoksa miui11 mi ?
hocam ben miui12 kullanmaktan memnunum ancak miroom son sürümünde hiç stabil değil. Eğer sizin modladığınız miuiTR romunda böyle bi sorun yoksa akşam geçmek istiyorum. Bide bildiğiniz gibi mi 6 cihazlar aosp romlarda android 10a modlana biliyor. Bu romda da böyle bir modlama söz konusu mu ?İkisinide deneyin Hangisi hoşuna giderse artık. MIUI11 güncellemeleri durduruldu bilginiz olsun
Miroom kullanmadım bilmiyorum. Mi6 cihazımda kullandığım romdur herhangi bir sorunu yoktur. MIUI13 ile geçicez android10 sürümünehocam ben miui12 kullanmaktan memnunum ancak miroom son sürümünde hiç stabil değil. Eğer sizin modladığınız miuiTR romunda böyle bi sorun yoksa akşam geçmek istiyorum. Bide bildiğiniz gibi mi 6 cihazlar aosp romlarda android 10a modlana biliyor. Bu romda da böyle bir modlama söz konusu mu ?
Hocam mi 6 cihazımdan tam umudu kesmişken sizinn geliştirdiğiniz güncel bir rom bulmak ilaç gibi geldiMiroom kullanmadım bilmiyorum. Mi6 cihazımda kullandığım romdur herhangi bir sorunu yoktur. MIUI13 ile geçicez android10 sürümüne
Keyifle kullanın şimdidenHocam mi 6 cihazımdan tam umudu kesmişken sizinn geliştirdiğiniz güncel bir rom bulmak ilaç gibi geldi