hakan hocam bu resimdeki rom tr mi oldumu çok teşekkürler .
Elinize sağlık.
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Kolay gelsin hocam.
hocam özellikle Bluetooth ve NFC hataları için bir çözüm bulabilir misiniz rica etsem? 13'te zaten siz de biliyorsunuz NFC kullanamıyorduk fakat onun da haricinde belki sadece bende olmuştur bilmiyorum ama örneğin telefonum Bluetooth ile arabaya bağlıyken birisi aradığında telefon tekrardan araca yada herhangi bir cihaza geri bağlanmıyor yada otomatik bağlantı gerçekleştirmiyor. Heyecanla bekliyoruz şimdiden ellerinize sağlık@denyy101xx, hatalar üzerinde çalışıyorum
@haqanguven hocam. MİUİTR14 mi6 için çok bekledik. İnşallah yakın zamanda paylaşırsın. Eminim beklediğimize değecek.
Hocam çözümü basit onun. Acca indiriyosun akımı 2000 mah la sınırlıyosun. ısınmıyor. hızlı şarj oluyor.İnşallah olur MIUITR 12 .5 ve 13 benim mi 6'da çok kötü telefon şarja takılınca wp'de takılsan bile el yakacak derecede ısınıyor o nedenle orjinal sarj aleti cortladı şuan Nusantara 4.7 android 12 rom kullanıyorum buda stabilite olarak çok kötü MIUI 14'ü bekliyorum oda olmazsa MIUI 12 devam.
Valla çok güzel bir haber verdiniz teşekkürler şu an eu romdayım eğer miuitrrom'a geçersem yaparım ama nasıl yapılıyor.Hocam çözümü basit onun. Acca indiriyosun akımı 2000 mah la sınırlıyosun. ısınmıyor. hızlı şarj oluyor.
Valla çok güzel bir haber verdiniz teşekkürler şu an eu romdayım eğer miuitrrom'a geçersem yaparım ama nasıl yapılıyor.