- Beğeni puanı
- 0
- Cihaz
- mi 5
peki hocam miui 13 gibi nfc felan çalıışmama gibi bir durum olmaz degilmiBaşladım çalışmalara ama henüz boot etme aşamasındayım. Ne zaman biter şuan belirsizdir
peki hocam miui 13 gibi nfc felan çalıışmama gibi bir durum olmaz degilmiBaşladım çalışmalara ama henüz boot etme aşamasındayım. Ne zaman biter şuan belirsizdir
Abi adam zaten olmaya yakın haber veriyor şu anda apk lari modluyor ediyor daha var bizde F2 kullanıcıları olarak bekliyoruzSelam hakan hocam nasılsın bu miuitr 14 mi 6 kolayladımı @haqanguven İnşallah bayrama yeni bir rom la gireriz miuitr 14 mi6 yeni bayramlık şimdiden teşekkürler hocam
Uzun sürdü sanki biraz. İnşaallah mi6 için sevindirici haber alırızSanırım @haqanguven hoca bu sıralar forumda aktif değil. Bitirince illa ki haber edecektir diye düşünüyorum.
İnşallah olur MIUITR 12 .5 ve 13 benim mi 6'da çok kötü telefon şarja takılınca wp'de takılsan bile el yakacak derecede ısınıyor o nedenle orjinal sarj aleti cortladı şuan Nusantara 4.7 android 12 rom kullanıyorum buda stabilite olarak çok kötü MIUI 14'ü bekliyorum oda olmazsa MIUI 12 devam.Uzun sürdü sanki biraz. İnşaallah mi6 için sevindirici haber alırız
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nusantara mi6 da mı kuruluİnşallah olur MIUITR 12 .5 ve 13 benim mi 6'da çok kötü telefon şarja takılınca wp'de takılsan bile el yakacak derecede ısınıyor o nedenle orjinal sarj aleti cortladı şuan Nusantara 4.7 android 12 rom kullanıyorum buda stabilite olarak çok kötü MIUI 14'ü bekliyorum oda olmazsa MIUI 12 devam.
Hocam link varsa atar mısın buradanİnşallah olur MIUITR 12 .5 ve 13 benim mi 6'da çok kötü telefon şarja takılınca wp'de takılsan bile el yakacak derecede ısınıyor o nedenle orjinal sarj aleti cortladı şuan Nusantara 4.7 android 12 rom kullanıyorum buda stabilite olarak çok kötü MIUI 14'ü bekliyorum oda olmazsa MIUI 12 devam.
Şuan var aslında ben indirene kadar akla karayı seçtim zor iniyor 1dm+ uygulaması ile sürekli yeni indirme bağlantısı alarak kısa kısa %3 ilerliyor duruyor sonra devam bir şekilde devam ettiriyordum bir kaç gün evden uzağım var ise sağlam upload edip atarım linki.Hocam link varsa atar mısın buradan
Hatta linki vereyim belki kolayca indirirsiniz ben indirirken çok zorlandım.Hocam link varsa atar mısın buradan
Eyvallah sağol hocamHatta linki vereyim belki kolayca indirirsiniz ben indirirken çok zorlandım.
+ Olarak eğer 4 GB ram'li modelse kesinlikle tavsiye etmem ram kullanımı yüksek 4gb'ye göre.
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Rica ederimEyvallah sağol hocam