14'te inşallah diyorsun@cerhan, büyük ihtimalle tr dil satırları değişmiştir. Daha güncelleme gelmeyeceği için MIUI13 öyle kalacaktır malesef
Adem oyuklu hocama katılıyorum@haqanguven en sona ben kaldım hakan hocam bir dahakine listenin tersinden başlasan olmaz mı
Aynen bende bir saattir onunla uğraşıyorum. Önceki sürümde tüm kulaklıklar çalışıyordu. İki farklı Haylou GT1 Pro var bende. Birincisi ile telefon görüşmesi yapılıyor ama medya bağlı olmasına rağmen ses gelmiyor. SBC değişmiyor. İkincisiyle hem telefon görüşmesi yapılıyor hem de AAC seçince medya sesi geliyor, SBC seçince gelmiyor. Eski sürümde her iki kulaklık içinde SBC seçiliydi ve ses geliyordu.Bluetoothda sorun oldu cihazı görüyor ama ses gelmiyor mi6'da
Hakan Hocam sorunu çözerAynen bende bir saattir onunla uğraşıyorum. Önceki sürümde tüm kulaklıklar çalışıyordu. İki farklı Haylou GT1 Pro var bende. Birincisi ile telefon görüşmesi yapılıyor ama medya bağlı olmasına rağmen ses gelmiyor. SBC değişmiyor. İkincisiyle hem telefon görüşmesi yapılıyor hem de AAC seçince medya sesi geliyor, SBC seçince gelmiyor. Eski sürümde her iki kulaklık içinde SBC seçiliydi ve ses geliyordu.
Evet mi 6'da sorun var maalesef bende ikide bir Bluetooth durduruldu diyor ama çözer @haqanguven abi.Aynen bende bir saattir onunla uğraşıyorum. Önceki sürümde tüm kulaklıklar çalışıyordu. İki farklı Haylou GT1 Pro var bende. Birincisi ile telefon görüşmesi yapılıyor ama medya bağlı olmasına rağmen ses gelmiyor. SBC değişmiyor. İkincisiyle hem telefon görüşmesi yapılıyor hem de AAC seçince medya sesi geliyor, SBC seçince gelmiyor. Eski sürümde her iki kulaklık içinde SBC seçiliydi ve ses geliyordu.
temiz kurulum yaptım gene de olmadı mi yazısında kaldı şimdi tekrar bir şey deneyecegim olmaz ise global rom atıp tekrar deneyecegim .@AliCan8741, temiz kurulum yapın