Günaydın geliştirici seceneklerinden Bluetooth ses kodlayıcısı acc olarak değiştirdim olduBen bulamadım nereden yaptın bu ayarları
Günaydın geliştirici seceneklerinden Bluetooth ses kodlayıcısı acc olarak değiştirdim olduBen bulamadım nereden yaptın bu ayarları
nasıl kurulum yaptınız hocam twrp hangisini kullandınız ? kurulumu nasıl yaptınız wipe format yuzeysel anlatırsanız bu gün bir daha deneme yapacagımBen gece kurulumunu yaptım sıkıntısız şekilde kullanıyorum eline sağlık hakan hocam
hocam ben kişileri silip tekrar yüklediğimde başında +90 olmadığı halde isim gösteriyor@elazizli, tüm numaraların başında +90 olması gerekmektedir. Bu MIUI'de yıllardır böyledir. Global romlarda google uygulamalar olduğu için onda eklemenize gerek yoktur ama MIUITR'da eklemelisiniz
bu dediklerinizin hepsini yaptım bildirimler açık yinede whatsapp bildirim geç geliyor ve uygulayı açtığımda geliyor@elazizli,Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
IDM ile direk iniyormu hocam açılan sayfa daha önce gönderdiğim gibi bi değişiklik yok.@sfkk, şimdi kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Sorunsuz iniyor
Cevap yokmuHocam mi 6 için soruyorum çalışmayan herhangi birşey var mı NFC , ekran paylaşımı vs. gibi