Google kamerası yavaş çekim haricî sorunsuzca çalışıyor son sürüm 8.4 olan, eski sürümlerde yavaş çekim modunda da çalışıyor ama Dolby çalışmıyor 2.6.0.8 olan sürümü kurdum hata alıyorumArkadaşlar, mi 6 cihazımda mi globe 20.6.18 sürümü yüklü. Benim için olmazsa olmaz google kamera ve dolby yüzünden cihazımı rootlu kullanıyorum ama son zamanlarda bankacılık uygulamaları ve severek kullandığım bir iki uygulama root yüzünden hata vermeye başladı. Aktif kullandığım bazı özelliklerin çalışmaması nedeniyle yüklemediğim MiuiTr romda root olmadan google kamera ve dolby yi çalıştırma imkanım var mı acaba? Eğer varsa ben de bir an evvel geçmek isterim. Cevaplarınıza göre karar vereceüim. Şimdiden teşekkürler...
MerhabaMerhaba Mİ 6 22.7.13 güncellemesini kullanıyorum. Arama yaparken kendi telefonuma arama sesi gelmiyor ama karşı taraf telefonu açıyor. Tekrar aradığımda normal arıyor. Sorunun çözümü konusunda yardımcı olabilirmisiniz
tek hat kullanıyorumMerhaba
Çift hat mi kullanıyorsunuz
Bazen bana da oluyor ama her zaman olan bir şey değil, tavsiyem arama yaparken haporlörü açıp öyle arama yapın karşı taraf açınca normala dönersiniz hem sağlık açısından da bu şekilde kullanim tavsiye edilir yine de siz bilirsiniztek hat kullanıyorum
Teşekkür ederim bilgi içinBazen bana da oluyor ama her zaman olan bir şey değil, tavsiyem arama yaparken haporlörü açıp öyle arama yapın karşı taraf açınca normala dönersiniz hem sağlık açısından da bu şekilde kullanim tavsiye edilir yine de siz bilirsiniz
Magisk için Shamiko 0.6 modülünü kurmayı deneyin.Arkadaşlar, mi 6 cihazımda mi globe 20.6.18 sürümü yüklü. Benim için olmazsa olmaz google kamera ve dolby yüzünden cihazımı rootlu kullanıyorum ama son zamanlarda bankacılık uygulamaları ve severek kullandığım bir iki uygulama root yüzünden hata vermeye başladı. Aktif kullandığım bazı özelliklerin çalışmaması nedeniyle yüklemediğim MiuiTr romda root olmadan google kamera ve dolby yi çalıştırma imkanım var mı acaba? Eğer varsa ben de bir an evvel geçmek isterim. Cevaplarınıza göre karar vereceüim. Şimdiden teşekkürler...
Bu Magisk modülünün işlevi nedir acaba? Tam olarak açıklayabilir misiniz?Magisk için Shamiko 0.6 modülünü kurmayı deneyin.
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Kendiniz bilgi aramaya çalıştınız mı yoksa sizin için her şeyi yapmanız mı gerekiyor?Bu Magisk modülünün işlevi nedir acaba? Tam olarak açıklayabilir misiniz?
Yok çalışmadım; yapmanız da gerekmiyor. Sadece kendi inisiyatifinizle bir öneri sunduğunuz için belki ne işe yaradığı konusunda bir fikir verebilirsiniz diye ümit etmiştim. Bilmediğim bir şeyi denemek istemiyorum. Teşekkür ederim.Kendiniz bilgi aramaya çalıştınız mı yoksa sizin için her şeyi yapmanız mı gerekiyor?
Ben dün itibariyle mi 12 ye geçtim artık sıkıldım mi 6 dan.Yedek olarak bir kenara koydum tam 7 yıl kullandım 3 sefer bataryası değişti 10 sefer kılıf ve 10 sefer cam filmi değişmiştir, ve hâlâ taş gibi telefon, miuitr rom ile bu zamana kadar rom konusunda çok güzel günler geçirdim bu konuda hakan hocama ve miuitr forum arkadaşlara çok teşekkür ederim.İyi Çalışmalar. miuitr 14 güncelelemesi ile ilgili bir gelişme varmıdır?
Bende de redmi 5 plus var bende ya note 10 pro veya mi 12 pro düşünüyorum yd bende uzun zamandır miuitr Rom kullanıyorum mi 12 veya note 10 pro miuitr Rom yok sanırımBen dün itibariyle mi 12 ye geçtim artık sıkıldım mi 6 dan.Yedek olarak bir kenara koydum tam 7 yıl kullandım 3 sefer bataryası değişti 10 sefer kılıf ve 10 sefer cam filmi değişmiştir, ve hâlâ taş gibi telefon, miuitr rom ile bu zamana kadar rom konusunda çok güzel günler geçirdim bu konuda hakan hocama ve miuitr forum arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bir gelişme olsa bile illa ki Ufak tefek can sıkıcı sorunlar olabilir diye düşünüyorum tabi malûm şimdi iyi bir telefon 15 binin üzerinde yurtdışı kaçak telefonlar bile 10 binin üzerinde ve kayıt için direnç filan çok sıkıntı ama mi 12 bu fiyata değer diye düşünüyorum hem mi 6 gibi seviyesindeki telefonlara nazaran ufak hemde kamera konusunda çok iyi ve performans olarak da mükemmel tavsiye ederim.
Tüm miuitr forum ailesine teşekkürler ve iyi forumlar.