- Beğeni puanı
- 1
- Puanlar
- 25
Ekstra Bilgiler
Ahize sorunu devam ediyor ses gelmiyor, sesin gelmesi için hoparlörü açıp kapatmak gerekiyor reis varmı fix? @hakanguven
bildirim&kontrol merkezi > durum çubuğu > varsayılan. yapın düzelir(Mi6) Eline, emeğine sağlık Hakan hocam. Çok güzel olmuş. Sıfırdan kurulum yaptım, belirttiğin hatalar dışında şimdilik hata ile karşılaşmadım.
Ancak bazı yerlerde çlnce karakterler kalmış ve durum çubuğu düzeninde saati ortaya almayı kaldırmasaydın (bir önceki romdaki gibi solda bildirimler, ortada saat, sağda wifi,pil ve simgeleri olan seçenek) çok daha güzel olurdu![]()
Siz yazdığımı anlamamışsınız.bildirim&kontrol merkezi > durum çubuğu > varsayılan. yapın düzelir
Ben NFC olmadığından kurmadım ama ilk sayfadaki görsellere bakarsak bişeyler yanlış gitmiş sanırım.@haqanguven Üstad Ellerine Sağlık. Kurulumu Yaptım, Telefonun Tüm Özellikleri Kısmındaki Bilgiler (Android 11, Miui 13 Vs.) Dışında Hiç Bir Değişiklik İle Karşılaşmadım. Ben mi Tam Kuramadım Onu da Bilmiyorum. Ne Görüntü de, Ne Özellikler de, Ne de Widgetlerde Ne Bir Yenilik, Ne de Bir Değişiklik Bulamadım. Sizlerde de Durum Aynı mı? Yoksa Ben mi Kurulumda Bir Yanlışlık Yaptım?
geri dönüş için teşekkürlerBazı hatalardan dolayı ben miui 12.5 21.12.15 sürümüne geri döndüm. Bir gün kullanım sağladım. Chrome devamlı donması ve hata vermesi nedeniyle geri döndüm. Belki chrome hata vermese bir süre daha kullanabilirdim romu. Ayrıca devamlı sim etkinleştirme hatası bildirimi de çıkıyor, gerçi o sorun bildirimi kapatınca düzeliyor.
Ama genel olarak rom çok akıcı değil, ara ara laglar kasmalar var. Uygulama açılış hızları daha yavaş. Uygulamadan ana ekrana dönerken bazen bekleme döngüsü çıkıyor. Bu 12.5 da hiç görmediğim bir şeydi. Kernelden mi nedir bilmiyorum, her zaman alıştığımız mi6 nın akıcılığı yok.
Ana ekrana koyulan geniş widgetleri ben bulamadım veya yapamadım, sadece uygulama kasasından taşınıyor, bu özellik zaten miui 12.5 te de var.
En beğendiği kısım durum çubuğu kısmı oldu. Oradaki simgeler ve rakamlar biraz büyümüş ve yazı karakteri çok hoş olmuş. Kapatma menüsü değişmiş. Ayrıca Vowifi açık gelmesi çok iyi. Ben miui 12.5 ta vowifi bir türlü aktif hale getiremedim.
İnstagram daki alttaki boşluk biraz daha azılmış makul seviyeye gelmiş.
Genel olarak miui 13 ün biraz yolu var gibi.
Port, sanırım başka bir cihazın yazılımının bizim cihaza uyarlaması, peki treble nedir?Rom oem port sanıyordum trebleymiş
Ben sıfırdan kurulum yaptım. Chrome kullanmıyorum, opera kurulu ve hata almadım. Sim etkinleştirmeyi de ilk mesajda yaptı, bir daha çıkmadı. 12.5ta üstüne kurmuştum, kasma vardı, özellikle klavyede yazdıklarım 1-2sn sonra görünüyordu, o sebeple bunda temiz kurulum yaptım, kasma, lag henüz karşılaşmadım. Sadece internette bir yavaşlama söz konusu. Bir önceki romda wifi yada mobil aynı sayfaları çok daha hızlı açıyorken, bu sürümde daha geç yükleniyor, bazen bağlantı sıfırlanıyor, youtube da bile sık sık video kesiliyor, 2-3sn sonra devam ediyor. Önceki romda böyle olmuyordu Birde eskisinde wifi 5ghz seçeneği vardı, bunda bulamadım. Sonuçta bu ilk sürüm, kullandıkça farklı hatalar çıkacaktır, geliştirici de ona göre düzeltmeler yapmaya çalışacaktır.Bazı hatalardan dolayı ben miui 12.5 21.12.15 sürümüne geri döndüm. Bir gün kullanım sağladım. Chrome devamlı donması ve hata vermesi nedeniyle geri döndüm. Belki chrome hata vermese bir süre daha kullanabilirdim romu. Ayrıca devamlı sim etkinleştirme hatası bildirimi de çıkıyor, gerçi o sorun bildirimi kapatınca düzeliyor.
Ama genel olarak rom çok akıcı değil, ara ara laglar kasmalar var. Uygulama açılış hızları daha yavaş. Uygulamadan ana ekrana dönerken bazen bekleme döngüsü çıkıyor. Bu 12.5 da hiç görmediğim bir şeydi. Kernelden mi nedir bilmiyorum, her zaman alıştığımız mi6 nın akıcılığı yok.
Ana ekrana koyulan geniş widgetleri ben bulamadım veya yapamadım, sadece uygulama kasasından taşınıyor, bu özellik zaten miui 12.5 te de var.
En beğendiği kısım durum çubuğu kısmı oldu. Oradaki simgeler ve rakamlar biraz büyümüş ve yazı karakteri çok hoş olmuş. Kapatma menüsü değişmiş. Ayrıca Vowifi açık gelmesi çok iyi. Ben miui 12.5 ta vowifi bir türlü aktif hale getiremedim.
İnstagram daki alttaki boşluk biraz daha azılmış makul seviyeye gelmiş.
Genel olarak miui 13 ün biraz yolu var gibi.
Treblede her cihaza uygun olan;)Port, sanırım başka bir cihazın yazılımının bizim cihaza uyarlaması, peki treble nedir?
İnternet paylaşımını düzelttiminternet paylaşımı vs düzeltilip biraz daha stabil calışsa en iyi rom olacak gibi emeginize saglık. bir sonraki guncellemeyı bekleyecegım. ayrıca 2.sim kapatılınca tekrar açılmıyor.
Sen daha oem treble gsi sgsi ne olduğunu oğren öyle gel. Al bakalım bu sistemi herhangi bir aosp rom ile gsi açtığın gibi açmayı dene bakalim açacak mi? Boş muhabbet!Treblede her cihaza uygun olan;)