SeCoCan1 'in en son etkinliği

• SeCoCan1
    SeCoCan1 , HyperOS3 HyperOSPro V.3.1 başlıklı konuya cevap yazdı
    @haqanguven, hocam bir durum fark ettim tuş kilidi kapatıp açınca şebeke gidiyor geliyor her kitlenip açıldığında 10 kez kilit aç kapa...
  • SeCoCan1
    SeCoCan1 HyperOS3 HyperOSPro V.3.1 konusundaki haqanguven mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi
    @SeCoCan1, bir sonraki sürüm daha iyi gelir
  • SeCoCan1
    @haqanguven, şebeke dışında gayet iyi hocam ekran da çalışıyor cihazı geceden beri yoruyorum şarj ısınma vs çok iyi kondisyonu gayet stabil
  • SeCoCan1
    @haqanguven, evet hocam kendi hattımı taktım 3 cihaza da sadece 17 pro max de sorun oldu 15T pro kendi cihazım normalde onu kullanıyorum...
  • SeCoCan1
    @haqanguven,Samsung A36 var yakında hocam birde 15T pro yurtiçi cihazlar ikisinde de gitmedi şuan 17 pro max de gidiyor sadece hocam
  • SeCoCan1
    @haqanguven, şantiyede çalışıyorum yanıma aldım cihazı da akşama kadar boş kaldıkça takip ediyorum hocam bakalım işin komik yanı 3G hiç...
  • SeCoCan1
    @haqanguven, şuan aynı hocam acaba orjinal firmware deki modem dosyasını yazdırsam düzelir mi çin romunda olmuyor 045 nolu sürümden...
  • SeCoCan1
    @haqanguven, hocam yükledim akşam herşeyi kurdum test edeyim dedim sim kart taktım fakat belirli aralıklarla şebeke sorunu var gidip...
Üst Alt