Menü
MIUITR Forum
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
SeCoCan1 'in en son etkinliği
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
başlıklı konuya cevap yazdı
@haqanguven, hocam bir durum fark ettim tuş kilidi kapatıp açınca şebeke gidiyor geliyor her kitlenip açıldığında 10 kez kilit aç kapa...
21 Nisan 2026
SeCoCan1
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
konusundaki
haqanguven mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi
@SeCoCan1, bir sonraki sürüm daha iyi gelir
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven, şebeke dışında gayet iyi hocam ekran da çalışıyor cihazı geceden beri yoruyorum şarj ısınma vs çok iyi kondisyonu gayet stabil
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven, evet hocam kendi hattımı taktım 3 cihaza da sadece 17 pro max de sorun oldu 15T pro kendi cihazım normalde onu kullanıyorum...
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven,Samsung A36 var yakında hocam birde 15T pro yurtiçi cihazlar ikisinde de gitmedi şuan 17 pro max de gidiyor sadece hocam
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven, şantiyede çalışıyorum yanıma aldım cihazı da akşama kadar boş kaldıkça takip ediyorum hocam bakalım işin komik yanı 3G hiç...
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven, şuan aynı hocam acaba orjinal firmware deki modem dosyasını yazdırsam düzelir mi çin romunda olmuyor 045 nolu sürümden...
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven, hocam yükledim akşam herşeyi kurdum test edeyim dedim sim kart taktım fakat belirli aralıklarla şebeke sorunu var gidip...
21 Nisan 2026
Ana sayfa
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt