@haqanguven, hocam yükledim akşam herşeyi kurdum test edeyim dedim sim kart taktım fakat belirli aralıklarla şebeke sorunu var gidip geliyor 4.5G ,5G tüm modlarda denedim düzeltme olmadı şebeke sorunu anlık olarak gidip geliyor cihazım orjinalinde imei falan atılmadı
@haqanguven, şantiyede çalışıyorum yanıma aldım cihazı da akşama kadar boş kaldıkça takip ediyorum hocam bakalım işin komik yanı 3G hiç şebeke gelmiyor 2G de aynı sadece 4.5-5 çalışıyor normal mi hocam Türk Telekom kullanıyorum
@haqanguven, evet hocam kendi hattımı taktım 3 cihaza da sadece 17 pro max de sorun oldu 15T pro kendi cihazım normalde onu kullanıyorum dün gece 17 pro maxe taktım deneme amaçlı Samsung burda arkadaşın telefonu onda da sorunsuz çalışıyor anlık gidiyor yeniden bağlanıyor şebeke eu rom da da oluyordu 305 de çözülmüştü onda hocam
@haqanguven, hocam bir durum fark ettim tuş kilidi kapatıp açınca şebeke gidiyor geliyor her kitlenip açıldığında 10 kez kilit aç kapa yaptım her seferinde şebeke gidiyor geliyor belki fikir verir size de
@SeCoCan1, ondan. Gün icinde sana ayri rom vercem onu yukle duzelir ama en kisa surede şu kaydi halletmen lazim. Her guncellemede ayrirom vermem zorlar beni