Mrtayfreatt kullanıcısının son içeriği

1. Mrtayfreatt

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.7.28

Hocam mi6 için artık bir umut yok gibi öyle değil mi ?
  2. Mrtayfreatt

Modül z-Ram Kapatma Modülü

@eymenefepehlivan, Eğer Pubg veya Mobile Legends gibi ağır oyunlar oynamıyorsan kullanıl bir kaç gün dene. Baktın faydadan çok zararı var Magisk üzerinden direkt kaldırabilirsin.
  3. Mrtayfreatt

MIUI14 MIUITR 23.5.29

@haqanguven hocam yok mu bir gelişme ?:unsure:
  4. Mrtayfreatt

Modül Magisk ve Lposed Modülü

@Çaykarali Hoca, miuiTR 12.5'da çalışır mı ?
  5. Mrtayfreatt

MIUI13 MIUITR 22.11.23 [MIUI13 Son]

@AliCan8741, ekteki modülü deneyin bakalım sizde de işe yarayacak mı :D
  6. Mrtayfreatt

@AliCan8741, ısınma sorunları kernel profilinden kaynaklanıyor. Kendim bunu çözmek için farklı kerneller kurdum ancak olmamiştı. En sonunda ram optimizasyon modüllerini denedim ve şuan telefonumun bataryası 45 derecelerdeyken 38e kadar iner oldu:D
  7. Mrtayfreatt

MIUI14 MIUITR 23.5.29

@AliCan8741, buradan istediğini indirebilirsin. https://forum.miuitr.info/konu/miuitr-desteklenen-tum-cihazlar-ve-indirme-baglantilari.1859/
  8. Mrtayfreatt

Sohbet Mi 6 MIUI 14 Port Rom

Sanırım @haqanguven hoca bu sıralar forumda aktif değil. Bitirince illa ki haber edecektir diye düşünüyorum. ;;)
  9. Mrtayfreatt

@haqanguven, Merhaba Hakan hocam, yeni güncellemeyle ilgili gelişme var mı ? :D
  10. Mrtayfreatt

Modül Xiaomi Cihazlar için GPU Turbo Boost

@Enes Genç, özelden atmak yerine buradan atın herkes faydalansın?
  11. Mrtayfreatt

Rehber Batarya Kalibrasyonu | TWRP Gerektirir

@mehmet027, Play Store'dan Easy Cache Wiper veya NoAd Battery Calibration uygulamalarından birini indirin ve ordan batarya kalibrasyonu kısmına tıklayın. O uygulamalar kısa yoldan o dosyayı siliyorlar
  12. Mrtayfreatt

Modül Xiaomi Cihazlar için GPU Turbo Boost

Hocam modül en son 2021 Ağustos ayında güncellenmiş, daha yeni bir sürümü mevcut mu yoksa en son sürüm bu mudur ? Halâ işe yarar mı?
  13. Mrtayfreatt

İyi akşamlar, @haqanguven miuiTR 14 için herhangi bir gelişme var mı hocam ?
  14. Mrtayfreatt

@haqanguven, Teşekkürler hocam :D
  15. Mrtayfreatt

Merhaba, kendi cihazım için zRam kapatma modülü arıyordum ve sonunda XDA'da buldum. Kullanmak isteyen olursa diye de buraya aktarıyorum. -Modül kerneldeki zRam özelliğini kapatıyor ve ram swap işlemlerini engelliyor. -Cihazınızda 6gb veya daha üstü Ram'iniz varsa ve çok yüksek ram gerektiren...