Çözüldü Xiaomi Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidini Imeisiz Açabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korkusuzmaraz

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Katılım
28 Eylül 2021
Mesajlar
1
Beğeni puanı
0
Cihaz
Redmi Note 9 Pro
Merhabalar arkadaşlar xiaomi redmi note 9 pro 128 gb telefonumun imeisi kapanmış durumda. İmei kapanmadan maalesef bootloader kilitini açmadım. Hepinizin de bildiği üzere imei bootloader kilitinin açık olması gerekiyor ve de bootloader kilitini açam içinse telefonda mobil veri bağlantısı gerekiyor.

İnternette biraz araştırdım. Biraz daha eski model xiaomi telefonlarda note 8, note 9 falan telefonlarda bootloader açılmadan imei atılabiliyor veya chimera benzeri programlar ile beraber bootloader kiliti açılabiliyor. Hepsinin ortak özelliği işlemcilerinin mtk mediatek olması. Note 9 pronun işlemcisi ise qualcomm snapdragon bundan ötürü benzer işlemler olmuyormuş note 9 proda En azından internetten araştırmalarımdan bunu öğrendim. Hatta yabancı forumlara bile baktım forum xda, reddit falan ama yine de bu konuyla ilgili birşey bulamadım.

Değerli forum sakinleri bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. Şu an oldukça müşkül durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum.
 

Enes Genç

Usta Üye
MIUITR Sever
  • Galatasaray
  • MIUITR Ailesi
  • Twitter Takipçisi
  • Bağışçı
  • 100 Mesaj
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
109
Beğeni puanı
33
Cihaz
POCO F2 Pro
MTK lara atılır ama SP lere atılmaz yetkili hesap dahi olsa atılmıyor o cihaza müdahele lazım Telegramda et floorzero diye bir arkadaş var ona bir sor imeici
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst