Değişiklikler: Eklenecek İndirme Bağlantıları: Xiaomi.eu Beta Haftalık 21.1.6
XMiuiX Deneyimli Üye MIUITR Sever Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 496 Beğeni puanı 339 Konum İstanbul Cihaz Redmi Note 4-8 8 Ocak 2021 Konuyu başlatan #1 Resimleri görmek için kayıt olmalısınız Değişiklikler: Eklenecek İndirme Bağlantıları: Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Resimleri görmek için kayıt olmalısınız Değişiklikler: Eklenecek İndirme Bağlantıları: Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
E Erdenn Acemi Üye MIUITR Sever Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1 Beğeni puanı 0 Cihaz Mi9t 9 Ocak 2021 #2 Mrb mi 9t ye yükleyemiyorum twrp ekranında kalıyo
Zehir Sprite Yönetici Usta Üye MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 754 Beğeni puanı 743 Konum Alanya İnternet sitesi t.me Cihaz Xiaomi 11 LE (Lisa), Mi 6 (Sagit) 9 Ocak 2021 #3 Erdenn' Alıntı: Mrb mi 9t ye yükleyemiyorum twrp ekranında kalıyo Genişletmek için tıkla ... Temiz kurulup yaparak tekrar deneyin.
Erdenn' Alıntı: Mrb mi 9t ye yükleyemiyorum twrp ekranında kalıyo Genişletmek için tıkla ... Temiz kurulup yaparak tekrar deneyin.