- Beğeni puanı
- 115
- Puanlar
- 175
Ekstra Bilgiler
"Dokunmatik tuşla uyandırma" derken orta home tuşu ile uyandırma mı çalışmıyor hocam?@XargraX, şuan o sorun belirsizdir. Bakalım çalışmalarım devam ediyor
"Dokunmatik tuşla uyandırma" derken orta home tuşu ile uyandırma mı çalışmıyor hocam?@XargraX, şuan o sorun belirsizdir. Bakalım çalışmalarım devam ediyor
Evet"Dokunmatik tuşla uyandırma" derken orta home tuşu ile uyandırma mı çalışmıyor hocam?
Evet. Mi6 cihazinda yeterince ram var. Sistem rahat çalışıyor. O yüzden belirgin çok farklılık yaratmıyorhocam ses efektleri sorunu kulaklık ve ses efektleri menüsü için geçerli bir hata mı ? Bir de +3 gb ram olayı ne kadar etkili çalışan bir özellik ? Yani bize kullanımda farkını hissettirecek bi olay mı ?
Orta tuşla cihaz uyanmıyorsa, parmak izi ile cihaz açma çalışmıyor o zaman doğrumu anladım hocam?
Teşekkürler hocam.@cemented, çalışıyor. Uyanmıyor. parmak izi çalışıyor. Android10 sürümünde nasılsa öyledir android11 sürümündede
Hocam bende tam da burada tereddütte kalmıştım. Normalde ben her zaman parmak izi kullanıyorum ve öyle açıyorum telefonu. Şimdi parmak izini kaldırarak denedim (android 10 21.12.15 son sürümde) onda da orta tuşla açmıyor ekranı.@anlakglu, hayır. telefonda şifre yok ve orta dokunmatik tuşa dokunduğunuz zaman kilit ekranının gelmesi için telefon uyanıyor. O çalışmıyor. Parmak izi eklediğiniz zaman, parmağınızı okutarak kilit açılıyor
Yok zaten uyandırma sorununu belirttim ben. Şifre ile kullananlarda sorun olmazHocam bende tam da burada tereddütte kalmıştım. Normalde ben her zaman parmak izi kullanıyorum ve öyle açıyorum telefonu. Şimdi parmak izini kaldırarak denedim (android 10 21.12.15 son sürümde) onda da orta tuşla açmıyor ekranı.
Siz ilk sayfada öyle yazınca, ben yeni bir hataymış gibi algıladım. Ben zaten şifre ve parmak izi ile telefon açtığımdan o hatanın farkında bile değilmişim.![]()
Yarına hayırlı olsun diyelim mi hocam@Mrtayfreat, çok çok yakında![]()
diyelim hocamYarına hayırlı olsun diyelim mi hocam![]()