- Beğeni puanı
- 188
- İnternet sitesi
- www.miuitr.info
- Cihaz
- Redmi Note 8
- Konuyu başlatan
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
eline emeğine sağlıkTwrp ile Mount > System yaparak yükleyebilirsiniz.Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam bende yapamadim guncellenmedi system nasil girecez dosya klasorundenmiSistemdeki system/ priv-app/ personalassistant klasorunu tamamen silin cihazi yeniden başlatin. Çalişmadiğindan emin olun. Uygulama kasisi bölümü boş gözükmesi lazim. Sonra twrp e girip flaşlayin sorunsuz çalışır
Root var ama yapamadim@Siirtli56, Telefonunuzun Root izni olması gerekmektedir. Yada Twrp üzerindende yapabilirsiniz
Maalesef anlattığınız şekilde olmadı. Android üzerinden silinmiyordu TWRP üzerinden sildim. Zip flashlarken unmounting system yazıyor o yüzden kurmuyordu. Telefonu açıp zip dosyasını çıkardım ve TWRP dosya yöneticisinden PersonalAssistant klasörünü system/priv-app klasörüne kopyalayarak kurdum.Sistemdeki system/ priv-app/ personalassistant klasorunu tamamen silin cihazi yeniden başlatin. Çalişmadiğindan emin olun. Uygulama kasisi bölümü boş gözükmesi lazim. Sonra twrp e girip flaşlayin sorunsuz çalışır
Yenilenecektir.Çince kisimlar kalıcı mı acaba