- Beğeni puanı
- 7,140
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Rica ederim abiteşekkürler bilgilendirme için ustam![]()
Kardeşim elbette bizden kat kat daha hakimsin bu konulara ama bu kadar karıştırmaya gerek var mı yükleme yaparken. Bizim bildiğimiz yol dalvik, cache sil romu yükle gibi basit bir şeydi. Bunun mantığını açıklar mısınİlk önce yedeklerinizi bilgisayarınıza alın ve en son çıkan Twrp'i veya MIUITR için hazırlanmış Twrp'i cihazınıza yükleyiniz. MIUITR Rom'unu bilgisayarınıza indirin ve resimlerden devam edin
Temizle bölümüne girin
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Gelişmiş temizlik bölümüne girin
Tümünü seçin ve temizlemek için kaydırın
Veriyi biçimlendir bölümüne girin
yes yazın ve tamam işaretine tıklayın
Yeniden başlat bölümüne girin
Kurtarmayı seçerek Twrp'i yeniden başlatın
Yükle bölümüne girin
MIUITR Rom'u seçin
Flaşlamayı onaylamak için kaydırın
Eyvallah kardeşim eline emeğine sağlık@erssoy, Android 9 MIUI12 yazılımını kurdunuz. Yine android9 MIUI12 olan romları yüklemelisiniz. Hangi romu yüklerseniz android sürümü ne ise o olur. Benim yaptığım yazılımlar hep android9 ve android10 tabalıdır. Eski temalar MIUI12 ile uyumlu olmaz. MIUI12 temalarına bakın. Fazlalık google uygulamalarını kaldırdım. Sadece Play Store var. Onun üzerinden haritalar,gmail gibi uygulamaları yükleyebilirsiniz. Sorun olmaz. Site uygulaması bir arkadaşımız tarafından yapıldı. uygulamalar bölümünden bakabilirsiniz
neden 4 defa wipe yapıyorsun?Ben şöyle yapıyorum ; önce 4 wipe sonra rom yükleme en son format data ve reboot bu kadar