Egehan Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Beğeni puanı 4 Puanlar 35 Yaş 18 Konum Türkiye Ekstra Bilgiler 2 Ekim 2022 #1 Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız Romu bu Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız 'ten buldum lakin lmi nedir veya indirilmeli miyim yoksa alttaki segit olanı mı inermeliyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız Romu bu Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız 'ten buldum lakin lmi nedir veya indirilmeli miyim yoksa alttaki segit olanı mı inermeliyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
gonuldostu82 Usta Üye HyperOS Sever Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 157 Beğeni puanı 74 Puanlar 75 Ekstra Bilgiler 2 Ekim 2022 #2 Egehan' Alıntı: Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız Romu bu Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız 'ten buldum lakin lmi nedir veya indirilmeli miyim yoksa alttaki segit olanı mı inermeliyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla ... En ustedeki 2.1 GB olani indiriyorsun ve twrp ile kuruyorsunuz gaps içinde geliyor oldukça seri ve hızlı bir rom ama şarj da iyi tüketiyor ama MIUI nimetlerinden faydalanamazsin
Egehan' Alıntı: Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız Romu bu Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız 'ten buldum lakin lmi nedir veya indirilmeli miyim yoksa alttaki segit olanı mı inermeliyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla ... En ustedeki 2.1 GB olani indiriyorsun ve twrp ile kuruyorsunuz gaps içinde geliyor oldukça seri ve hızlı bir rom ama şarj da iyi tüketiyor ama MIUI nimetlerinden faydalanamazsin