Soru ROM Hakkında

selman

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Beğeni puanı
0
Cihaz
Redmi Note 12 4G
İyi forumlar, stock global rom ile kullandığım halinden genel olarak memnunum, overclock vb. donanımsal değişiklikler ile uğraşmayacağım sadece tema yükleme widget ekleme gibi daha fazla kişiselleştirme yapmak istiyorum. Mobil bankacılık, e ticaret ödemeleri gibi işlemlerde sıkıntı çıkmasını istemiyorum, OEM kilidi cihazı aldığımdan beri kapalı ve yazılımsal değişiklikler hakkında tecrübem yok. Beklentim doğrultusunda stock rom kullanmaya devam edip kişiselleştirmeden ödün vermek mi yoksa bilgi edinip sorunsuz şekilde custom rom kullanmak mı gerekir konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Cihaz: Redmi Note 12 4G Türkiye üretimi (NFC olmayan versiyon)

Zehir

Sprite
Yönetici
Geliştirici Ekibi
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Uzmanı
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Yönetici
  • Fenerbahçe
  • 100 Beğeni
  • 100 Mesaj
  • 100 Konu
  • Youtube Takipçisi
  • Telegram Takipçisi
  • Twitter Takipçisi
  • Google Takipçisi
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü
  • Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı
  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
  • Ramazan Bayramı
  • Kurban Bayramı
  • Mutlu Yıllar
  • Kadir Gecesi
  • Fidan Bağışı
  • Bağışçı
Beğeni puanı
771
İnternet sitesi
t.me
Cihaz
Xiaomi 14, Xiaomi 11 LE, Mi 6
Sorunsuz bir şekilde custom rom kullanımı diye bir şey yok illaki ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu işler araştırmayı seven insanların yapacağı işler araştırarak deneyimleyerek tecrübe edinirsiniz.

selman

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Beğeni puanı
0
Cihaz
Redmi Note 12 4G
Sorunsuz kullanimdan kastim bankacilik, sosyal uygulamalar (whatsapp telegram gibi), operator sorunlari (imei kaybi yasanmasi) gibi normal kullanimda magduriyet yasatacak, telefon fonksiyonlarini kisitlayacak ve maddi zarar verecek durumlar.

YLMZER

Yönetici
Moderatör
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü
  • MIUITR Tester
  • Kurban Bayramı
  • 100 Mesaj
  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
  • Mutlu Yıllar
  • 100 Beğeni
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  • Kadir Gecesi
  • Ramazan Bayramı
Beğeni puanı
164
Cihaz
Mİ 11 LİTE 5G NE
Sorunsuz kullanimdan kastim bankacilik, sosyal uygulamalar (whatsapp telegram gibi), operator sorunlari (imei kaybi yasanmasi) gibi normal kullanimda magduriyet yasatacak, telefon fonksiyonlarini kisitlayacak ve maddi zarar verecek durumlar.
Yazılım olayı, sorunsuzluk telefondan telefona, yapımcıdan yapımcıya, kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir. 11 lite kullanıyorum. aldığım gibi kildi kaldırdım. sağolsun Hakan destek veriyor. romu yükledim. telefonu sorunsuz kullanıyorum. Root atmadığım için bankacılık işlemlerinde sorun yok. dışardan tema yükleme olayında sorun yok. modül kullanacaksan ister istemez root lazım olacak sana. onun içinde bankacılık ve diğer uygulamalar saklanabiliyor.

selman

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Beğeni puanı
0
Cihaz
Redmi Note 12 4G
Root atmadan yalnizca kilit acma ile de tema yuklenebiliyor yani dogru mu, bu konularda fazla bilgim yok arastirma surecindeyim