Resmi note 9s için rom yokmu
M mrhktr Acemi Üye Yasaklı Üye MIUITR Sever Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 6 Beğeni puanı 1 Cihaz redmi note 8 5 Kasım 2020 Konuyu başlatan #1 Resmi note 9s için rom yokmu
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Yapımcısı Geliştirici Ekibi Elit Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 5,290 Beğeni puanı 5,193 Yaş 34 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihaz MI6, MI11 LITE 5G NE, MI PAD 5 ve RN8 5 Kasım 2020 #2 Şuanlık yok ama ileride olabilir
M mrhktr Acemi Üye Yasaklı Üye MIUITR Sever Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 6 Beğeni puanı 1 Cihaz redmi note 8 5 Kasım 2020 Konuyu başlatan #3 Peki operatör ismini durum çubuğunda göstermenin yolu varmıdır xposed de bazı uygulamalar var ama sürüm uyuşmazlığı yaşıyorum
Peki operatör ismini durum çubuğunda göstermenin yolu varmıdır xposed de bazı uygulamalar var ama sürüm uyuşmazlığı yaşıyorum
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Yapımcısı Geliştirici Ekibi Elit Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 5,290 Beğeni puanı 5,193 Yaş 34 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihaz MI6, MI11 LITE 5G NE, MI PAD 5 ve RN8 5 Kasım 2020 #4 mrhktr' Alıntı: Peki operatör ismini durum çubuğunda göstermenin yolu varmıdır xposed de bazı uygulamalar var ama sürüm uyuşmazlığı yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Sadece MIUITR yazılımda var o.
mrhktr' Alıntı: Peki operatör ismini durum çubuğunda göstermenin yolu varmıdır xposed de bazı uygulamalar var ama sürüm uyuşmazlığı yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Sadece MIUITR yazılımda var o.