- Konuyu başlatan
Resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Geliştirici: redblue22
Android: 11
İndir:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
ciddi miisn kjashdkjashd bakaklım nasılmış@Alicandrd, geliştirici hata olmadığını söylemiş. bulursanız kendiniz çözün demiş![]()
Sıkıntı biraz Hakan hocam çıkarsa su yeni güncellemeyi on numara olacak ama hüsran dhsksns
Sanmıyorum ama bekliyoruz@Alicandrd, çalışmalarını bitirdiklerini veriyor gelirherhalde yakın zamanda
2 aydan fazla oldu bilgi almak için de yazmıştım ama hiç cevap gelmedi 2 kere yazdım yoğun olduğu için sanırım resmi 5 plus da eski bir telefon olmaya başladı yani umudum kalmadı öyle diyebilirim yine de her gün girip bakıyorum belki olur fln diye de yok hskshska@Alicandrd, neden sanmıyonuz?
Stabil bir sürüm için uğraşıyor. Ben de test ediyorum. Maalesef sıkıntı yaşadığımız bir arayüz hatası var. Onu çözersek rom zaten hazır. Port edildi. Açılıyor. Hız gayet iyi ama işte dediğim sorunu çözmedek lazım.2 aydan fazla oldu bilgi almak için de yazmıştım ama hiç cevap gelmedi 2 kere yazdım yoğun olduğu için sanırım resmi 5 plus da eski bir telefon olmaya başladı yani umudum kalmadı öyle diyebilirim yine de her gün girip bakıyorum belki olur fln diye de yok hskshska
Farklı launcher deneyin belki olur şey bir de android 9 da kullanılan gcam var o çalışıyor muStabil bir sürüm için uğraşıyor. Ben de test ediyorum. Maalesef sıkıntı yaşadığımız bir arayüz hatası var. Onu çözersek rom zaten hazır. Port edildi. Açılıyor. Hız gayet iyi ama işte dediğim sorunu çözmedek lazım.
Launcher ile gidecek bir sorun değil. Çin tabanı global tabana taşıyınca sıkıntı oluyor. Başka bir sorun bunu tetikliyor diye düşünüyoruz. Başka Gcam sürümleri yükledim çalışıyor hepsi. A9 olanı büyük ihtimalle çalışır.Farklı launcher deneyin belki olur şey bir de android 9 da kullanılan gcam var o çalışıyor mu
hadi hayırlısı ile allahın izniyle tez vakitte çözülür umarım uzun bir sürede sıkıntı çıkarmaz inşLauncher ile gidecek bir sorun değil. Çin tabanı global tabana taşıyınca sıkıntı oluyor. Başka bir sorun bunu tetikliyor diye düşünüyoruz. Başka Gcam sürümleri yükledim çalışıyor hepsi. A9 olanı büyük ihtimalle çalışır.