- Konuyu başlatan
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
şimdi en güncel olanıHangi sürümü kurdun?
bosta kalan değil o an kullanılan ram nasil biliyorsunuz anlamadım diger taraftaki 4 gb komple ram digeride kullanılan ram öyle nasıl anladınız anlamıyorum, 6 gb senn kide kullaniyor ozaman@ynsemrkn42, Dostum orda yazan boşta kalan ram miktarıdır. Yarı yarıya olsa anlarım ama sende baya bir kullanılıyor gibi otomatik başlatılan uygulamalara bak kullanmadıklarını kapat. Benim de senin ki gibi çok fazlaydı cache ve dalvik sildim bir süre kendi halina bıraktım optimize etti şuan. 6gb ram var 3gb boşta mesela.Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
6 gb kullanılabilir diyor yani 3 gb kullanıyor sende toplam 6gb diyor oyle mi okudunuz benim 500 kullanılan diyor 4 gb toplam ram miktarı@ynsemrkn42, Dostum orda yazan boşta kalan ram miktarıdır. Yarı yarıya olsa anlarım ama sende baya bir kullanılıyor gibi otomatik başlatılan uygulamalara bak kullanmadıklarını kapat. Benim de senin ki gibi çok fazlaydı cache ve dalvik sildim bir süre kendi halina bıraktım optimize etti şuan. 6gb ram var 3gb boşta mesela.Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız