- Beğeni puanı
- 23
- Cihaz
- Mi6
- Konuyu başlatan
Merhaba. MiuiTR Mi 8 Se 21.12.15 Romunda Karşılaştığım Bir Sıkıntı Var. Sıkıntı Gelen Çağrı Arama Sesini Değiştiremiyorum. Telefonun Kendi Müzikleri İle Değiştirebiliyorum Ama Dışarıdan Başka Bir Müzikle Değiştiremiyorum. Ses Ayarları / Kişiselleştirme / Temalar Olmak Üzere 3 Ayrı Yerden Denedim Yine de Olmadı. Seçili Müzik Ne Olursa Olsun Telefonun Kendi Müzikleri Atanmış Oluyor. Bildirim / Mesaj Sesi / Alarm Sesinde Sıkıntı Yok. Temalar Galerisinden İndirdiğim Müzikleri de Telefonun Zil Sesi Olarak Atayabiliyorum. Ama Ne Yaparsam Yapayım Dışarıdan Müzik Atayamıyorum. Seçili Müzikleri Miui Dosyasındaki Ringtones Klasörüne Atıyor. Seçili Zil Sesi Olarak Atadığım Müziğin Adını Yazıyor Ama Telefon Geldiği Zaman Kendi Zil Sesi Çalıyor. Romu Silip Tekrardan Kurdum Ama Değişen Bir Şey Olmadı.
Aynı Romun Mi6 Versiyonunda Bu Tür Bir Sıkıntı İle Karşılaşmamıştım. Sorunun Kaynağını Bir Türlü Bulamadım.
Bu Konuda Yardımcı Olabilir misiniz?
Aynı Romun Mi6 Versiyonunda Bu Tür Bir Sıkıntı İle Karşılaşmamıştım. Sorunun Kaynağını Bir Türlü Bulamadım.
Bu Konuda Yardımcı Olabilir misiniz?
Ekli dosyalar
-
24.8 KB Görüntüleme: 9
-
15.8 KB Görüntüleme: 9
-
15.2 KB Görüntüleme: 9