çok keyifli bir rom . sorunsuz problemsiz yükledim ilk izlenimler mükemmel şimdilik bir sorunla karşılaşmadım daha yeni yüklediğim için hadi hayırlısı inş sorunsuz bir rom olur emeğine yüreğine sağlık Allah razı olsun hakan hocam teşekkürler.@meydeyy, keyifle kullanın
Kilit Ekranı : Ultra LockTema ismi nedir
@aburaksen, sitede olanı yüklemeyi deneyin
WiFi ile ilgili bir sorun yaşamadım site de bir ara sorun vardı ondan olabilir ama hızlı şarj çalışmıyor galiba çalışıyor Muş gibi görünüyor ama çalışmıyor 3 saat oldu hâlâ %80 de 2 farklı şarj aleti denedim sonuç aynıSelam hakan hocam ben mi6 bu sürümü kullanıyorum hiç problem yok wifi dışında mesela siteye giriyor ama sitenin içinde bir başka yerlere girmiyor ne yapmalıyım hakan hocam
ilgilinize teşekkürler ayarlardan fabrika ayarlarına geri döndürme yaptım şimdi düzeldi hocam@aburaksen, Denedim bende sorun yok. Sorunsuz root oluyor. Farklı kernel mi kullanıyorsunuz?
[ICODE]
[QUOTE="haqanguven, post: 11987, member: 3"]
[USER=148184]@xienon20[/USER], yedeklerinizi pc'e alarak deneyin. Güvende olurlar
[/QUOTE]
Teşekkürler çoktan güncelledim bile emeği geçen herkesin eline sağlık, direkt güncelleme yaptığım için hiçbir veri kaybı yaşamadım.
[/ICODE]