- Beğeni puanı
- 115
- Cihaz
- Mi 6
Hocam twpr den flaşlanacak ufak bi mod falan yapsanız@cemented,Kaldırıldı o mod. Smali kodlar tamamen değiştiği için tekrardan yazana kadar beklemededir
Hocam twpr den flaşlanacak ufak bi mod falan yapsanız@cemented,Kaldırıldı o mod. Smali kodlar tamamen değiştiği için tekrardan yazana kadar beklemededir
Aynı şey güncellemeden sonra bende de olmaya başladı. Ses kısıp açmayla çözülmüyor. Gizlilik şifresi, super wallpaper felan fantezi şeyler ama bu ciddi sorun çözülebilir mi? Değilse güncellemeden önceki sürüme geçiş imkanı var mı telefon uygulamalarını silmeden? 21.6.26'da bende olmamıştı.Beni arıyorlar teli açıyorum, karşı tarafın sesi bana gelmiyor ama benim ses gidiyor (4 arama da bir oluyor)
Çözümü ses kısma + açma yapınca düzeliyor , Facebook life da da video izlerken ara sıra oluyor böyle acayip bir durum bunun dışında diğer sorunlar şimdilik benim için önemli değil.
Aynen ben sırf bu sorun yüzünden çıktım bu romdan diğerleri benim için de önemli değil o problemin çözümü olursa tekrar geri gelirim şimdilik android 11 syberia romdayimAynı şey güncellemeden sonra bende de olmaya başladı. Ses kısıp açmayla çözülmüyor. Gizlilik şifresi, super wallpaper felan fantezi şeyler ama bu ciddi sorun çözülebilir mi? Değilse güncellemeden önceki sürüme geçiş imkanı var mı telefon uygulamalarını silmeden? 21.6.26'da bende olmamıştı.
Arama daki problemi hoparlöre alarak ve sonra kapatarak çözüyorum.Aynı şey güncellemeden sonra bende de olmaya başladı. Ses kısıp açmayla çözülmüyor. Gizlilik şifresi, super wallpaper felan fantezi şeyler ama bu ciddi sorun çözülebilir mi? Değilse güncellemeden önceki sürüme geçiş imkanı var mı telefon uygulamalarını silmeden? 21.6.26'da bende olmamıştı.
Bulamadım@SMYRNA35, Ayarlar / Ana ekran / Sistem gezinme bölümünde bulabilirsiniz ayarını
Çok şükür. Teşekkür ederim.@SMYRNA35, Standart seçeneklere gir hemen orada
Hocam sistem uygumaları mağaza dışı uygulamalardan yüklenmiyor gibi bir hata verip izin vermedi kurmama? Çözümü varmıdır. Yada otomatik günceleyebileceğim bir menü?Apkmirror miui system launcher diye aratıp son sürüm APK dosyasını kurman gerekli. Sorunların ardı arkası kesilmeyince eu rom a geri döndüm hocam
Teşekkürler hallettim.@cuins, Dosyalar uygulamasından kurun
Gerçekten şarj süresi falan her şeyiyle çok iyi sorunsuz.Hocam emeğinize sağlık bu sefer baya iyi oldu bu güncelleme. 1 haftadır kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı. Sadeece hocam bu medya sesini artttiramaz miyiz müziklerde falan sesi aramaya göre az geliyor genelde