Hocam birebir aynı şeyleri yaşamışız.Simgeler yer değişmemesi için arayüz güncelleme simnerden yapılıyor? WhatsApp da kişilerin gözükmeme sorununa çözüm bulabildinizmi. Kişileri yenile de desem aynı problem mevcut.Selam dostlar son güncellemenin çıktığı günden bu yana kullanıyordum, ki IMEI alınamıyor hatasını alana kadar. Herkes iyi yanlarını yazıyor ben de yaşadığım olumsuz deneyimleri yazayım.
1-Uygulamalar yer değiştiriyordu (Geliştirici arkadaş arayüzü güncelleyin hallolur) dedi düzeldi.
2-Telefonu Karanlık mod ile kullanmak istediğim de kullandığım çoğu uygulamada buglı bir yanı mutlaka oluyordu. Örn. Arka planın siyah yazıların beyaz olması gerekiyorken ikisi de beyaz oluyor ve okunamıyordu. Spotify de kimi tuşlar gözükmüyordu vb.
3-Telefonumda ki kayıtlı numaralar Whatsapp'da kayıtlı değilmiş gibi gözüküyordu sadece numaralar gözüküyor ve arada bi düzelirken çoğu zaman sorun devam ediyordu (kişilerime girdiğimde telefonda kayıtlı numara yok gibi gözüküyordu, "Yenile" ye bastığımda rehberimde ki numaralar wp'a geliyordu)
4-BT kulaklık bağladığım da ses gelmiyor, düzelmesi için "rahatsız etme" moduna alıp sonrasın da tekrar sesli moda dönmem gerekiyordu.
5- Whatsapp'da kimi zaman sesli mesajlardan ses gelmiyor.
6- Son olarak Dün sabah saatlerin de "IMEI alınamıyor" hatasını almam da maceramda ki noktayı koymama sebep oldu .
Rom kurulmadan önce full wipe yapılıp bütün Talimatlara uygun olarak işlemi yaptım.
Kişisel görüşüm; Emektar mi6'da miui 12.5 deneyimini yaşamak istiyorsanız 1 hafta kadar bunu tatmanız kâfi olucaktır. Saygılarımla.
Banka uygulamalarındada Arka plana geçtiğimizde otomatik kapatıyor,şifre bakmaya bile çıkılmıyor.uygulmayı sürekli çalışır hale getirerek çözüm buldum.