R RiDvaN Usta Üye HyperOS Sever Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 224 Beğeni puanı 41 Puanlar 75 Yaş 35 Konum Konya Ekstra Bilgiler 25 Eylül 2022 #41 @haqanguven hocam gece 12 de güncellemeyi yayınlar mısınız acaba?? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@haqanguven hocam gece 12 de güncellemeyi yayınlar mısınız acaba?? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gonuldostu82 Usta Üye HyperOS Sever Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 157 Beğeni puanı 74 Puanlar 75 Ekstra Bilgiler 25 Eylül 2022 #42 Mrtayfreatt' Alıntı: @gonuldostu82, Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız son sürümü buradan indirebilirsin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah teşekkürler dostum bundan haberim var ama telefon modellere göre değil mi bu bizim mi 6 için de kurulur mu bir sorun çıkmasın kardeşim denediniz mi bu twrp basit bir şey değil diye düşünüyorum sonra cihaz çöp olmasın
Mrtayfreatt' Alıntı: @gonuldostu82, Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız son sürümü buradan indirebilirsin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah teşekkürler dostum bundan haberim var ama telefon modellere göre değil mi bu bizim mi 6 için de kurulur mu bir sorun çıkmasın kardeşim denediniz mi bu twrp basit bir şey değil diye düşünüyorum sonra cihaz çöp olmasın
Mrtayfreatt Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 49 Beğeni puanı 21 Puanlar 25 Yaş 24 Konum Eskişehir Ekstra Bilgiler 26 Eylül 2022 #43 @gonuldostu82,bu zaten Mi6 için, Sagit ( Mi6) nın kodudur. Twrp güncellemeyi biliyorsan linkteki son sürümü indir ve yükle sörün olmaZ.
@gonuldostu82,bu zaten Mi6 için, Sagit ( Mi6) nın kodudur. Twrp güncellemeyi biliyorsan linkteki son sürümü indir ve yükle sörün olmaZ.