- Beğeni puanı
- 7,130
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Bu son yazılım bayağı stabil olmuş, çok memnunum emeğinize yüreğinize sağlık hocam@fevzi46, kendim kullanıyorum sorunsuz çalışıyor
Arkadaşımda mi6 orijinal rom var otg cihazı ona takıyorum çalışıyor bende çalışmadı anlamadım rom dan sandım o yüzden sordum@fevzi46, kendim kullanıyorum sorunsuz çalışıyor
Type c portunu temizlemeyi dene hem otg girişini hem telefonu. birde çok tam geçirdiğinde çalışmıyorsa hafif geri çekip bekle ve öyle deneyin. birde twrp açıp orada deneyin otg yiArkadaşımda mi6 orijinal rom var otg cihazı ona takıyorum çalışıyor bende çalışmadı anlamadım rom dan sandım o yüzden sordum
Hakan hocam midocular olarak gözümüz yollarda kaldı. Ev telaşınız bittiyse size zahmet bi el atar mısınız?@Hunter, boot sorunu nedeniyle askıya alındı. bekleyin
hiçbir şekilde twrpye giremiyorsanız download moda alıp (ses kısma + güç tuşu) orjinal yazılıma dönün. hiçbir ekran şifresi koymadan twrp yükleyin sonra full wipe (data wipe --> yes ) yaptıktan sonra twrpyi yeniden başlatıp rom yükleyinHocam Redmi Note 7 için miuiTR yükledik ama twrp şifre istemeye başladı bunu nasıl düzeltebiliriz ? Sistem dosyalarını veya kullanıcı dosyalarının hiçbirisini görmüyor twrp