Bir önceki sürümden güncelleme ile geçelimmi bi sıkıntı çıkıyormu temiz kurulum yapamıyorum çok fazla yedek var@sezercellik, Android11 genel sorunudur bu yavaşlama. Tüm özel romlarda mevcut
Bir önceki sürümden güncelleme ile geçelimmi bi sıkıntı çıkıyormu temiz kurulum yapamıyorum çok fazla yedek var@sezercellik, Android11 genel sorunudur bu yavaşlama. Tüm özel romlarda mevcut
O zaman kalsın şimdilik. Bende güncelleme için sevinmiştim. Emeğine sağlık.@Seken, birşey diyemiyorum malesef buna. Müsait zamanınızda deneyin bence
Hocam peki bu yavaşlılığı ortadan kaldırmak için MIUI 13ü android 10 portlayamaz mıyız ?@sezercellik, Android11 genel sorunudur bu yavaşlama. Tüm özel romlarda mevcut
ben hakan hocanın romlarını hiç temiz kurulum yapmadım. hep 3 wipe yapıp güncelleme yapıyorum. ha bir de ne olur ne olmaz diye o an kullandığım romu da telefonda tutuyorum sıkıntı olursa geri dönmek için ama olmuyor geneldeBir önceki sürümden güncelleme ile geçelimmi bi sıkıntı çıkıyormu temiz kurulum yapamıyorum çok fazla yedek var
hocam iyi akşamlar, note 9s ve pro için durum nedir ?Mi 9 Lite eklendi
Önceki romlarda bir süre sonra kasmalar oluyordu, o problem çözüldü mü ?Mi6 Eklendi