- Beğeni puanı
- 3
- Cihaz
- Mi 8 se
Hocam Mi 8 se için ne zaman gelicek artik dayanamıyorum. Bayramin mubarek olsun
Cihaz nedir ? Twrp den hangi dosyayı flashladiniz?sonunda bende fırsat bulup geçtim bu yazılıma emeği geçen herkesten Allah gani gani razı olsun işlerinizi rast getirsin, 3 günlük kullanım ile gerçekten mükemmel bir rom olmuş ses sorunları bitmiş gibi hiç sorun yaşamadım, ahize sesi yükselmesi çok iyi olmuş batarya ve performans mükemmel diyebilirim , NFC de twpr den hallettim çalışıyor kısaca her şey harika günlük kullanıma engel bir durum yok bundan iyisini Şam da kayısı daha ne olsun
Hocam merhaba, şarj animasyonunu değiştirebiliyor muyuz? Eu da 3 farlı animasyon seçeneği çıkıyordu @haqanguven
Bilgilendirme için teşekkürler. Bir çok tema denedim ama her seferinde orjinal temaya dönüyorum Sadece şarj animasyonu için bir mod olsa güzel olurdu aslında. ara sıra insan değişiklik istiyor. Ama olmasa da çok önemli değil.tema bölümde paylaşılan temalarda şarj animasyonu değişiyor ben oradan işimi gördüm tavsiye ederim
Bunun şarj animasyonu güzel bir dene istersenizBilgilendirme için teşekkürler. Bir çok tema denedim ama her seferinde orjinal temaya dönüyorum Sadece şarj animasyonu için bir mod olsa güzel olurdu aslında. ara sıra insan değişiklik istiyor. Ama olmasa da çok önemli değil.
evet hocam yükledim@berkiten,yedek geri yüklediniz mi?