- Beğeni puanı
- 6,823
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Tamamdir. Bakmaya çalişicamS.a Hakan kardeşim arama engelleme çalışmıyor bilgin olsun. Çeviri iyi guncelledim, sıfırladım yine çalışmıyor yeni sürümde bir kontrol edersin.
Teşekkürler kolay gelsin iyi tatiller@kalkir, bakmam getekiyor. Tatilden döndüğümde geri bildirimleri önplanda tutarak güncellemelerle tamamlamaya çalişicam![]()
Tuş sorunu ile ilgili bir fikrim yok fakat temiz kurulum yaparsanız çözüm olabilir gibime geliyor. Arama ekranındaki renkler ise kilit ekranı duvar kağıdına göre otomatik olarak atanıyor.Merhaba romuzu severk kullanıyorum.Bir kac sorunum var.Cıhazım Max 3 .İleri geri tuslarını tek tıkla calıstıramıyorum ıkı veye dahafazla tıklamam gerekıyor bunun bir cozumu varmı.Romunuzun telefon aramada renklerını nasıl ayarlıya bılırım.Sizınkı yesıl ve mavi cok guzel gorunuyor.Bunu nasıl ayarlıyorsunuz.Tesekkur ederım.Kalavyem almanca kelıme hataları ıcın ozur dılerım.