Bir cihaza rom yüklerken cihazın modeline göre kendi kod adı oluyor. Eğer bu kod adını bilmezseniz cihazınıza yanlış rom yükleyip cihazınızı kilitleyebilirsiniz (brick). Bu yüzden de bilmeniz gerekir. Mesela sizin cihazınızın kod adı vince , RN4X'in mido gibi .Mido ne oluyor bilen var mı
Hocam facebook bildirimleri daha onceki surumlerde yarim cikiyordu bende bir de turkcell hesabim her girdigimde hic girmemisim gibi sifre istiyordu sizde durum nasil telefondan kaynakli birseymi yoksa surum ile alakali mi bilmiyorum ama sadece android 7 surumunde bu dediklerim duzgun calistiBen kullanıyorum akıcı ve stabil çalışmakta. Günlük kullanıma uygun rahatlıkla kullanabilirsiniz .
Hocam Facebook kullanmadığım için o konuda birşey söylemem pek doğru olmaz açıkçası. Turkcell hesabına girme olayını ancak romu indirip denemeniz gerektiğini düşünüyorum bende başka uygulamalarda hata vermedi hangi hesabı girsem.Hocam facebook bildirimleri daha onceki surumlerde yarim cikiyordu bende bir de turkcell hesabim her girdigimde hic girmemisim gibi sifre istiyordu sizde durum nasil telefondan kaynakli birseymi yoksa surum ile alakali mi bilmiyorum ama sadece android 7 surumunde bu dediklerim duzgun calisti
Usta kaç gündür bu şekilde kullanıyorsunRedmi 5 Plus'ta parmak izi sorunu yaşayanlar sorunu şu şekilde çözebilir, ben de yabancılardan gördüm oldu bende ama sizde olur mu olmaz mı bilemiyorum.
Öncelikle 21.2.15 sürümüne düşüyoruz.
Sonra 21.2.15 sürümündeyken twrp ye girip Back-Up kısmından vendor yedeğini ( vendor.img yedeğine gerek yok, sadece vendor) alıyoruz.(Yedeği almadan önce garanti olsun diye telefonu 21.2.15 sürümünde açabilirsiniz.)
Sonrasında güncelleme talimatlarına göre 21.2.25 sürümüne güncelliyoruz. Güncelledikten sonra telefonu açmıyoruz, önce yedegimizi restore kısmından yüklüyoruz. (Yedek eğer yüklenmezse mount kısmına girip en alttaki mount system partition read only seçeneği tikliyse tikini kaldırıyoruz.) Sonrasında telefonumuzu açıyoruz. Sorun çözülmüş oluyor. Umarım işinize yarar, umarım sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.
Bugün böyle kullanmaya başladım. Şu anlık herhangi bir hata yok sadece bir ara kamera gitti ama onun da benim Google camera kurmaya çalışmamdan kaynaklandığını düşünüyorumUsta kaç gündür bu şekilde kullanıyorsun
Yani yükledikten sonra bi hata aldın mı?
çok teşekkür ederim oldu ellerine sağlık rom içinde çok güzel@tf1973,izinlerden kişileri okumayı her zaman yapın
Yarın redmi 5 plus için yeni yazılım gelecek miResimleri görmek için kayıt olmalısınız
Güncelleme Özeti:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Yükleme ve güncelleme talimatları:
Kurallar:
* Soru sormadan önce profil kartınıza cihaz bilgisini ekleyin veya güncelleyin
* Yükleme ve güncelleme nasıl olur gibi sorular sormayın! Talimatlarımıza göz atın
* X cihazı ne zaman gelecek gibi sorular sormayın
İndirme Bağlantıları:
MIUITR_MICC9E_LAURUS_M12.5-A10_21.2.24 [Özel sürüm]
MIUITR_REDMINOTE7_LAVENDER_M12.5-A10_21.2.24 [Özel sürüm]
MIUITR_REDMINOTE7PRO_VIOLET_M12.5-A10_21.2.24 [Özel sürüm]
Güncelleme ses efektleri çalışmıyor fakat pupgde ısınma yapmadı pil kullanımı daha iyi ses efektleri çalışmada da Samsung kulaklıkla güzel geliyorBir cihaza rom yüklerken cihazın modeline göre kendi kod adı oluyor. Eğer bu kod adını bilmezseniz cihazınıza yanlış rom yükleyip cihazınızı kilitleyebilirsiniz (brick). Bu yüzden de bilmeniz gerekir. Mesela sizin cihazınızın kod adı vince , RN4X'in mido gibi .