- Beğeni puanı
- 1
- Cihaz
- Mi 8
Hakan hocam devredışı bırakma çalışmıyor ve durduruldu hatası veriyor buna bakabilir misiniz Mi8 cihaz
Tekar 0dan kurulum yapayım o zaman@Axuaxu54,@Axuaxu54, Hem kilit ekranı hemde bildirimlerden sorunsuz çalışıyor
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
herhangi bir dosya yöneticisine root yetkisi ver. system /priv-app / MiuiPersonelAssistan klasörünü depolamaya taşı cihazi yeniden başlat. Sonra aynı konuma geri taşı cihazı yeniden başlatjava.lang.UnsatisfiedLinkError: dalvik.system.PathClassLoader[DexPathList[[zip file "/system/priv-app/MIUIPersonalAssistant/MIUIPersonalAssistant.apk"],nativeLibraryDirectories=[/system/priv-app/MIUIPersonalAssistant/lib/arm, /system/priv-app/MIUIPersonalAssistant/MIUIPersonalAssistant.apk!/lib/armeabi, /system/lib, /system/product/lib, /system/lib, /system/product/lib]]] couldn't find "libmmkv.so"
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:1067)
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:1007)
at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1667)
at com.tencent.mmkv.MMKV.a(Unknown Source:2)
at com.tencent.mmkv.MMKV.a(Unknown Source:27)
at com.miui.personalassistant.utils.datastore.impl.MMKVInitializer.init(Unknown Source:23)
at c.i.f.m.c.a.a(Unknown Source:5)
at com.miui.personalassistant.PAApplication.onCreate(Unknown Source:30)
at android.app.Instrumentation.callApplicationOnCreate(Unknown Source:0)
at android.app.ActivityThread.handleBindApplication(Unknown Source:1216)
at android.app.ActivityThread.access$1400(Unknown Source:0)
at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Unknown Source:710)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Unknown Source:19)
at android.os.Looper.loop(Unknown Source:242)
at android.app.ActivityThread.main(Unknown Source:101)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(Unknown Source:11)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(Unknown Source:275)
Böyle bir hata alıyorum
Hakan abi bi de galerideki her resim video 2 tane olduherhangi bir dosya yöneticisine root yetkisi ver. system /priv-app / MiuiPersonelAssistan klasörünü depolamaya taşı cihazi yeniden başlat. Sonra aynı konuma geri taşı cihazı yeniden başlat
Ha birde ekran kaydedici galeriye düşmüyor@Ahmet_Uysal, galeri sorunlu bu sürümde. Yeni sürümde düzelttim hatayı
bunu kurdum redmi yazısında kaldı baştan romu kurdum sonra yine bunu yükledim yine aynı
durum aynı@emresms, Redmi logosunda kalınca yeniden başlat yapıp dener misin
Bu sürümlerde cihaz biraz geç açılıyor sabırla beklediniz mi?durum aynı
15dk boot süresi bekledimBu sürümlerde cihaz biraz geç açılıyor sabırla beklediniz mi?