- Beğeni puanı
- 7,130
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Bildirim içeriğini gösterme sorunu kullandığınız temadan olabilir. Uygulama simgeleri için media klasöründeki simgeleri değiştirmeniz lazımHocam merhaba elinize sağlık güzel bir ROM olmuş. Mi 5'den yazıyorum. WhatsApp Spotify Facebook Twitter gibi uygulamaların simgelerin 10larca tema uygulamama rağmen değiştiremiyorum. Stok haline nasıl çevirebilirim? Ayrıca bildirimler bazen gelip bazen gelmiyor ve WhatsApp kilit ekranındayken bildirim içeriğini önce 3 4 sn gösterdikten sonra içeriği gizliyor. Hep gizli kalmasını istiyorum. Bu sadece bende mi var yoksa genel bir sorun mu? Uygulama simgeleri önceliğim, çok rahatsız ediyor.Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Temayı stok hale çevirim simgelerle oynarım o zaman. Dosyalar'a girip Android / Media klasörüne bakınca içi bomboş. Hedefi yazabilir misiniz rica etsem ?Bildirim içeriğini gösterme sorunu kullandığınız temadan olabilir. Uygulama simgeleri için media klasöründeki simgeleri değiştirmeniz lazım
Rootlu cihaz ile dene. system / media içindedirTemayı stok hale çevirim simgelerle oynarım o zaman. Dosyalar'a girip Android / Media klasörüne bakınca içi bomboş. Hedefi yazabilir misiniz rica etsem ?
Play storede bakin. Kullanmadigim için hiç bir fikrim yokHocam en iyisi ben kökten simge değişikliği yapayım. Önerdiğiniz köklü ikondeğiştirme programı nedir ? bilgirim panelinde dahi değişmesini istiyorum
Önbellekte kalmış cihaz. Mecbur temiz kurulum yapmanız gerekiyorHakan hocam bugün 3. günüm ve şu an temalara girdiğimde durduruldu hatası verip kapanıyor uygulama. Aynı şekilde zil sesi seçerken vs de kapanıyor. Sizin stok temanız kurulu şu an. Verileri temizledim, zorla durdurup aktif ettim, yeniden başlattım ama hata devam ediyor. Formatlamak istemiyorum tekrar uğraşmamak için.
Bir daha böyle bir şey olmaması için neye dikkat etmem gerekiyor ? Ney tetiklemiş olabilir, herhangi bir müdehale etmedim tema yüklemekten başkaÖnbellekte kalmış cihaz. Mecbur temiz kurulum yapmanız gerekiyor
Bu genelde sistemdeki uygulamaları güncellemekten olur. Onun dışında olmaması gerekliBir daha böyle bir şey olmaması için neye dikkat etmem gerekiyor ? Ney tetiklemiş olabilir, herhangi bir müdehale etmedim tema yüklemekten başka
Hakan hocam temiz kurulum yaptım. Sizin MIUITR TWRP modu ile, yeniden ROM dosyasını indirerek denedim. Cihaz açılır açılmaz Temalar uygulamasına girdim ve bir katagoriye tıklar tıklamaz Durduruldu hatası aldım. Daha sonra Stock TWRP son sürüm kurdum ve tekrar sıfırdan sizin ROMU indirip yine temiz kurulum talimatlarına uyarak işlemleri gerçekleştirdim fakat bu sefer uygulamaya girmek yerine direk zil seslerine baktım fakat yine temalar durdu hatası vermeye devam ediyor. İlk başlarda olmayıp daha sonra kendi kendine bu hatayı vermesi ve temiz kurulumla dahi düzelmemesini çözemiyorum. ROM'unuzu çok beğendiğim için başka bir ROM kurmak da istemiyorum açıkcası. Çözmeme yardımcı olursanız çok sevinicemBu genelde sistemdeki uygulamaları güncellemekten olur. Onun dışında olmaması gerekli
Magisk Modülü filan kullanıyor musunuz?Hakan hocam temiz kurulum yaptım. Sizin MIUITR TWRP modu ile, yeniden ROM dosyasını indirerek denedim. Cihaz açılır açılmaz Temalar uygulamasına girdim ve bir katagoriye tıklar tıklamaz Durduruldu hatası aldım. Daha sonra Stock TWRP son sürüm kurdum ve tekrar sıfırdan sizin ROMU indirip yine temiz kurulum talimatlarına uyarak işlemleri gerçekleştirdim fakat bu sefer uygulamaya girmek yerine direk zil seslerine baktım fakat yine temalar durdu hatası vermeye devam ediyor. İlk başlarda olmayıp daha sonra kendi kendine bu hatayı vermesi ve temiz kurulumla dahi düzelmemesini çözemiyorum. ROM'unuzu çok beğendiğim için başka bir ROM kurmak da istemiyorum açıkcası. Çözmeme yardımcı olursanız çok sevinicem
Hayır, dediğim gibi herhangi bir etkileşimde bulunmuyorumMagisk Modülü filan kullanıyor musunuz?
Bunu indirip kurun deneyinHayır, dediğim gibi herhangi bir etkileşimde bulunmuyorum
Stok temalar uygulamasının verileri temizleyip devre dışı bıraktıktan sonra verdiğiniz linkte ki uygulamayı indirdim ve aynı sorun aynı şekilde devam ediyor.Bunu indirip kurun deneyin
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız