- Beğeni puanı
- 7,152
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Hocam redmi 5 plus kullaniyorum. Yeni sürüm ortalama ne zaman gelir acaba?@umutvar, Yeni çıkan yazılımı dene. Yada Aosp kurabilirsin. hafif sistem
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Bende eurom 20.6.18 kullanıyorum ve bu roma geçmek istiyorum. Hakan hocanın talimatlarında format data şart deniyor ama bende PC yok ve yedek alma şansım yok. Siz nasıl geçtiniz acaba kurulum aşamasını söylerseniz sevinirim. Cihazım mi6Hakan eline emegine yuregine saglik. Ne zamandir senin romu kurmamistim ve bu hafta yeni pil siparisi gecicektim. Senin romu kurdum hala inanamiyorum, tum fonksiyonlar calisiyor, bir suru ekstra, en superi de sarj mukemmel otesi. Meger pilim degil diger romlarmis sorun. Bir sonraki surum de bu kadar stabil olur umarim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pc ile gectim. 20.6.18 maalesef bazi sorunları var. Bu romu tavsiye ederim lakin sorunsuz kullanim icin yedek ve format data sartBende eurom 20.6.18 kullanıyorum ve bu roma geçmek istiyorum. Hakan hocanın talimatlarında format data şart deniyor ama bende PC yok ve yedek alma şansım yok. Siz nasıl geçtiniz acaba kurulum aşamasını söylerseniz sevinirim. Cihazım mi6
Bu sorun sizin cihazınızla alakalı olabilir. Ne ben kendi cihazımda böyle bir problemle karşılaştım, ne de diğer kullancılar böyle bir sorunu bizlere iletti.Hakan hocam öncelikle emeklerin için teşekkürler, Mi6 telefonuma temiz kurulum yaparak bu sürümü kurdum 1 ay önce. Bu sürümde sensör sıkıntısı yaşıyorum. Ekran döndürmeyi kapalı iken açıyorum, ekranı döndürmeme rağmen algılamıyor. Bir zaman sonra kendi kendine düzeliyor. Var mıdır çözümü fix dosyası
MIUITR_20.11.19_MI9LITE_PYXIS_M12-A10 (Sadece Özel grup)Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Güncelleme Özeti:
Yükleme ve güncelleme talimatları:
Kurallar:
* Soru sormadan önce profil kartınıza cihaz bilgisini ekleyin veya güncelleyin
* Yükleme ve güncelleme nasıl olur gibi sorular sormayın! Talimatlarımıza göz atın
İndirme Bağlantıları:
MIUITR_20.11.19_MI9T_DAVINCI_M12-A10 (Sadece Özel grup)
MIUITR_20.11.19_MI9TPRO_RAPHAEL_M12-A10 (Sadece Özel grup)
MIUITR_20.11.19_MI9LITE_PYXIS_M12-A10 (Sadece Özel grup)
MIUITR_20.11.19_REDMINOTE8_GINKGO_M12-A10 (Sadece Özel grup)
MIUITR_20.11.19_REDMINOTE8T_WILLOW_M12-A10 (Sadece Özel grup)
Bu yazılımının özel olmasının sebebi geliştiriciye inanan Özel insanların yaptıkları bağışlarla alınan test cihazı olmasıdır.MIUITR_20.11.19_MI9LITE_PYXIS_M12-A10 (Sadece Özel grup)
neden acık degil![]()
sanırım artık xaomide port etmeye başladı lakin mi6x için çıkan son yazılımda boot ekranda redmi yazıyor sürüm 12,0,1,0pdccnxm@haodl13, Desteği devam edilen cihazlardan port ediyoruz