- Beğeni puanı
- 7,152
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Hocam yardımı olurmu bilmem ama MIUITR_20.4.19 hariç diğer bütün sürümlerde aynı sorun vardı@yucelkaya, her cihazın farklı farklı sorunları var malesef. bakmaya çalışıyorum
Teşekkürler. Ses yukseltme ile ilgili benim yapabilecegim bir ayar olursa guncellemeden once tarif edersen sevinirim gürültülü bir ortamda calisiyorum ve yuksek ahize sesi cok isime yariyor.@Harunalp, seslere herhangi bir yaptigim mod yok. Mi6 da bende hala ayni ama bir kaç kişi daha söyledi bunu. Güncellemelerde yaptiğim drgisikliklere bir bakayim ona gore anlarim. Sagolasin geri bildirim için
Teşekkür ediyorum inşAllah denk gelirsiniz..kolay gelsin@Bbosyaff, incelerken denk gelirsem aktifleştiririm. Keyifle kullanın
Vallahi Redmi Note 9 Pro olsa bende satın alacağımMi 9 lite süper 10 numara olmuş kesinlikle aldığıma değdi emek var sonuçta miuipro boşuna 1 yıldır ödeme yapmışım
MI 9 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam size hakveriyorum ama bende sabırsızlanıyorum@katip38, cihaz destek sayımız zamanla artıyor. Arttığı için desteklediğimiz cihazların sorunlarını çözmeden başka bir cihaza geçmemiz zor. Zamanla olacak bir durum bu hemen olmuyor malesef