Renkli bildirimler seçeneğini açmanız lazımHocam elinize sağlık, mi note3 kullanıyorum önceki sürümde aod ekranda bildirim gelen uygulamalarin logoları görünüyordu bu sürümde nasıl aktif edebilirim
Hocam vallahi gergin takipteyim ama artık destek gelse çok iyi olacak yoksa cihaz desteği için her yerde reklam yapacağım
En kısa zamanda inşallah diyelimHocam vallahi gergin takipteyim ama artık destek gelse çok iyi olacak yoksa cihaz desteği için her yerde reklam yapacağım
Teşekkürler hocam, kolay gelsin.@tikanorcun, Teşekkürler. Hayır akib benim Rn4x android10 için MIUITR paketi yapmamı bekliyor. Yaptığım zaman portlayacaktır
Android9 larda o özellik yok. 10 sürümlerinde varRedmi 5 plusta ana ekranda en alttaki neden uzun çizgi yok. Hani şu uygulamalar arası geçiş yapabildiğimiz çizgi. Normalde ayarlardan aktif ya da pasif hale getiriliyor bende hiç yok
Yükleme talimatlarını uygulayarak yükleyin. Twrp en son sürümüne güncelleyin olacaktırRedmi Note 4 için wrong device hatası alıyorum. Yükleme talimatlarını harfiyen uyguluyorum. Bir kaç recovery daha denedim, sitedeki recovery i de denedim ama sonuç yine aynı. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Android9 larda o özellik yok. 10 sürümlerinde var
Ara ara R5plus için çalışmalar yapıyor sistemdeki hataları düzeltiriyoruz. Güncellemelerle dahada iyi gidiyor yazılım. Onun için güncelleme özetlerini takip etmelisiniz. Düzeltmeler yayınlandığı zaman oradan görebilirsinizMedyaları görmek için kayıt olmalısınızŞu videodaki rom da aynı özellik bulunuyor. Bizzat yükledim lakin bluetooth hatası bulunduğu için miuitr romuna geçtim. Hiç mi oluru yok acaba ? En azından bu romdan faydalanarak çözemez misiniz?
Birde başka bir geri bildirimde bulunmak istiyorum. Romda bazen duvar kağıdı simsiyah oluyor. Düzelmesi için yeniden başlatmam gerekiyor. Birde şu yeni gelen bildirim çubuğunda mesela wifi penceresi açılırken küçük kasılmalar yaşanıyor. Arada kasmalar da yaşanıyor arayüzde ama çok nadir.
Keyifle kullanınTeşekkürler, ayrıca bu güzel rom için elinize saglik