- Beğeni puanı
- 62
- Cihaz
- Redmi k60
- Konuyu başlatan
Resimleri görmek için kayıt olmalısınız
İndirme Bağlantısı:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Moderatör tarafında düzenlendi:
@haqanguven hocam eski telefonumdu ana kartı bozulunca redmi note 9 oto aldım ama mi6 hala efsane telefon@katip38, eklendi
Aynen hocam mi serisi her zaman daha iyi pişman oldum yakın zamanda tekrar mi serisinden bir telefon alacağım@katip38, eski telefonda olsa redmi serisi ve mi serisi arasında dağlar kadar fark var. Bende hem rn8 hemde mi6 var. Günlük telefonum olarak mi6'ı kullanıyorum. Rn8 test cihazı olarak bekliyor
İndirip deniyorum patchli madem.dosya ismi patchli deil orjinal dosya adı ama denicempatchli hali bu arkadaşlar.sitede paylaştıklarımın hepsi patchli ve bulabildiğim en son sürümü paylaştım.mi mix 3 olanınınkini bizzat kendi telefonumda kullanıyorum. diğerlerini de kurmadan bilemezsiniz.yedeğinizi alıp kurun.hoşunuza gitmez ise yedekten yükleme yaparsınız tekrardan
illa dosya adı patchli yazması gerekmez.isterseniz ben indirip upload edim sonuna da patched yazayım dosyanın öyle yükleyince patchli olmuş olur. değil miİndirip deniyorum patchli madem.dosya ismi patchli deil orjinal dosya adı ama denicem
Patch yapıldıgı dosya adından anlaşılır geliştirici yapar herneyse.. Romu denedim romda uptader dosyası mevcut..patchli deil.. Üyelik olmaadan kullanılmaz durumda romilla dosya adı patchli yazması gerekmez.isterseniz ben indirip upload edim sonuna da patched yazayım dosyanın öyle yükleyince patchli olmuş olur. değil mi