Oturum açıp öyle indirdimkota dolmuş indirilemiyor kendi drive ıma ekledim yine aynı hata varmı taktiği
Anladım oneos haftalıkla eu haftalık kullanıyorum pronun farkı var mıLr team twrp kullanın
Advanced wipe den internal storage hariç hepsini seçip wipe yapın sonra romu kurun sonra wipe seceneginden format data yapın ben bu şekilde sorunsuz kurdum fakat begenmedim miuipro değil de başka bir rom kurmuş gibi hissettim
Özelleştirme bi tık daha fazlaAnladım oneos haftalıkla eu haftalık kullanıyorum pronun farkı var mı
teşekkür ederim yeni çıkan sürümleride varmıs sanırım onlarda eklenecek mıÖzelleştirme bi tık daha fazla
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Poco F2 Pro cihazım da ücretlisini kullanıyorum bunda da yok, ben zaten hareketliyi kullanıyorum en kullanışlısı benceözellikler güzel olsada cihazı formatlayıp kurulum yaptım boşa zaman kaybı oldu niye derseniz
hatalar
menu tusları gozukmuyor hıc bır sekılde
telefonum mi 10 t pro camera özellikler 64mpx olarak görüyor
telefonun adı sistemde k30s ultra olarak cıkmakta
en cok canımı sıkan menu tusları olmaması
rom kontrole gırdıgınde miuilite gibi isim cıkmakta sorun var bu romda bılgınıze