Y ynsemrkn51 Yasaklı Üye MIUITR Sever Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 25 Beğeni puanı 1 Puanlar 25 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar miui12 launcher cok yavas ana ekrandaki ben miui 11 kullanmak istiyorum bir yolu varmi
KaraMasque Övgü iyi adamı daha iyi,kötü adamı daha kötü yapar Usta Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 119 Beğeni puanı 189 Puanlar 195 Konum İstanbul İnternet sitesi www.miuitr.info 6 Ekim 2020 #2 Daha önce denendimi bilmiyorum ama kullanabilirsiniz launcher'i Fakat miui 12'nin yavaşlığı sadece launcher ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Daha önce denendimi bilmiyorum ama kullanabilirsiniz launcher'i Fakat miui 12'nin yavaşlığı sadece launcher ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Y ynsemrkn51 Yasaklı Üye MIUITR Sever Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 25 Beğeni puanı 1 Puanlar 25 6 Ekim 2020 #3 KaraMasque' Alıntı: Daha önce denendimi bilmiyorum ama kullanabilirsiniz launcher'i Fakat miui 12'nin yavaşlığı sadece launcher ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... Launcher i degistirsem daha guzel olacak miuiforumda systemize modulu ile yapildigini anlatmislar yapiyorum ama olmuyo
KaraMasque' Alıntı: Daha önce denendimi bilmiyorum ama kullanabilirsiniz launcher'i Fakat miui 12'nin yavaşlığı sadece launcher ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... Launcher i degistirsem daha guzel olacak miuiforumda systemize modulu ile yapildigini anlatmislar yapiyorum ama olmuyo