S serkanpol87 Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 10 Beğeni puanı 4 Puanlar 25 Konum nevşehir Ekstra Bilgiler 17 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar mi 8 lite için stabil çalışan recovery aradım bulamadım.twrp lerde dokunmatik çalışmıyor.
M MehmetAli026 Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 27 Beğeni puanı 11 Puanlar 25 Konum KAPAKLI Ekstra Bilgiler 8 Ocak 2022 #2 Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız Burdaki twrp yi kullanıyorum dene istersen hiç sorun yok..
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız Burdaki twrp yi kullanıyorum dene istersen hiç sorun yok..
S serkanpol87 Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 10 Beğeni puanı 4 Puanlar 25 Konum nevşehir Ekstra Bilgiler 12 Ocak 2022 #3 MehmetAli026' Alıntı: Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız Burdaki twrp yi kullanıyorum dene istersen hiç sorun yok.. Genişletmek için tıkla ... Evet hocam en son healer telegram formunda paylaşılmıştı.Kurdum uzun süredir kullanmaktayım sıkıntısız gerçekten.
MehmetAli026' Alıntı: Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız Burdaki twrp yi kullanıyorum dene istersen hiç sorun yok.. Genişletmek için tıkla ... Evet hocam en son healer telegram formunda paylaşılmıştı.Kurdum uzun süredir kullanmaktayım sıkıntısız gerçekten.