- Beğeni puanı
- 6,823
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
İnternet açık tı telefonu açıp kapatınca düzeldi teşekkür ederim@Axuaxu54, internet açıkmı?
Bazi uygulamalarda sesi acip kısma dan ses gelmiyor bende mesela en son haber videolarında bi denermisiniz? Sizdebu romu temiz kurulum yaptıktan sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürmek te fayda var ufak tefek sorunlar kalırsa çözülüyor özellikle baska romdan bu roma geçenler mutlaka fabrika ayarlarına döndürsün bu arada ses sorunu çözülmüş galiba hiç ses ile alakalı sorun yaşamadım eskiye nazaran bir çok sorunlar çözülmüş günlük kullanıma engel bir sorun yok gibi şimdilik benim için mükemmel bir rom olmuş gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz emeğine yüreğine sağlık Hakan hocam
denedim hocam bir sorun yok ensonhaberler olsun haberler.com olsun sorunsuz videolar ama ben Google Chrome kullanıyorum onda denedimBazi uygulamalarda sesi acip kısma dan ses gelmiyor bende mesela en son haber videolarında bi denermisiniz? Sizde
Geçen seferde bunu seçmiştik unutmuşum eyvallah@cerhan, saat ayarlarından kapalı alarm seçeneğini kapatıp dener misin?