- Beğeni puanı
- 6,823
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Bende arada bir sorun yaşıyorum. ses kıs ses ver bazen bu sorunu düzeltmiyor. onun yerine bluetooth kulaklık kullanıyorumMikrofonda sorun yaşayan var mı?
sürüm bir arkadaş tarafından düzeltildiBende arada bir sorun yaşıyorum. ses kıs ses ver bazen bu sorunu düzeltmiyor. onun yerine bluetooth kulaklık kullanıyorum

Mikrofon dan karşı tarafa ses gitmeme sorunu için mi busürüm bir arkadaş tarafından düzeltildi
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Bana hiiç güven vermedi açıkcasısürüm bir arkadaş tarafından düzeltildi
indiremiyorum. başka link verir misinsürüm bir arkadaş tarafından düzeltildi
Bu sorun genellikle mi6 da oluyor. Yazılım ile düzelmiyor. Hoparlör kısmındaki ızgaranın zamanla kirlenmesinden dolayı oluyor. Ben iğne ile dikkatli bir şekilde delik açarak çözmüştüm bu sorunu. Gelen sese inanamamıştım, o kadar fark olmuştu.Hocam öncelikle elinize sağlık ilk çıktığından beri mi 6 kullanıyorum fakat son 1 senedir ahizenin sesi aşırı az bundan dolayı hoparlörde konuşmak zorunda kalıyorum bu romu yükledikten sonra sorun çözülür mü ?
Aynen katılıyorum. Delikler o kadar küçük ki temizlemek de kar etmiyor. Komple söktüm telefonu nafile. Toplu iğne ile dikkatli bir şekilde 3 4 tane deliği büyütün ve sorun bitsinBu sorun genellikle mi6 da oluyor. Yazılım ile düzelmiyor. Hoparlör kısmındaki ızgaranın zamanla kirlenmesinden dolayı oluyor. Ben iğne ile dikkatli bir şekilde delik açarak çözmüştüm bu sorunu. Gelen sese inanamamıştım, o kadar fark olmuştu.