- Beğeni puanı
- 6,823
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Ya ben bu ses sorunlarını hiç yaşamadım. Sorun ne onu da anlamadım zaten. Her sürümde sıfırdan temiz kurulum yaparım. Sorun yaşayan arkadaşlar temiz kurulum denesinler.@anlakglu, ana başlıktaki sorunlar devam ediyor
21.8.18 yüklü her şey çalışıyor ... 21.10.13'te habercilerdeki aramalar çalışmıyor, mikrofon çalışmıyor muhatap beni duymuyor ... yani sorun en son bellenimde! (((@mom2989, bende yok. Eski sürümleri barındırmıyorum
mikrofon çalışmıyor 21.10.13 !!!
Telegram, Viber, Instagram'da! haberciler aracılığıyla görüşme sırasında çalışmıyor, muhatap beni duymuyor@phamlongit, nerede mikrofon çalışmıyor?
Pubg mobile, messenger,...@phamlongit, nerede mikrofon çalışmıyor?
WhatsApp çalışabilir, ancak diğer haberciler çalışmaz (@mom2989, Aynı sürümü kullanıyorumve ben görüşüyorum herhangi bir problem yok whatsapp'de
twrp den cache ve dalvik temizledim fakat halen aynı@Seken, barkod okuyucu sorununu düzelttim. Uygulama kasası için önbelleğini temizlemeniz gerekmektedir
Hocam son sürümü pazartesi indirip sıfırdan kurmuştum. Şimdi baktım bende de barkod okuyucu durduruldu hatası veriyor. Düzeltilmiş sürüm şu an yüklü olan mı?@Seken, barkod okuyucu sorununu düzelttim. Uygulama kasası için önbelleğini temizlemeniz gerekmektedir