- Beğeni puanı
- 6,823
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Hocam Temiz kurulum yaptım herşey gitti ama düzeldi elinize sağlık teşekkürler@dadayli3800, temiz kurulum yapın
en son güncelleme konularına yönlendiriliyor bütün cihazlar için.21-8-11 indirme bağlantısı tıkladığım da başka sayfaya yönlendiriyor bende mı sıkıntı yoksa link e anlamadım
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Informasi:
Versi Android: 10
pertama:
* Tombol pengatifan sentuh tidak berfungsi
* Lampu kunci tidak berfungsi
* Efek suara tidak berfungsi
* Masalah dengan suara
struktur:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Perbaikan Bingkai Perangkat:
Tautan Unduhan:
[/MENGUTIP]
amnesticlose
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Informasi:
Versi Android: 10
Kesalahan:
* Pengaktifan tombol sentuh tidak berfungsi
* Lampu kunci tidak berfungsi
* Efek suara tidak berfungsi
* Masalah dengan suara
instruksi:
Perbaikan Bingkai Perangkat:
Tautan Unduhan:
[/MENGUTIP]
after close game
hocam merhaba gcam modülüne nasıl ulaşabilrim acaba slow motion ve diğer özelllik çalışmıyor mıuı cameradaEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Valla bir dua daha alırsınız bizden hocam@cemented, O bir moddur. MIUITR eski sürümlerinde vardı ama12.5 de bunu yazmadım. Çok istenilen bir mod mutlaka yazacağım
Herhangi bir çekirdek veya modül kullanıyor musunuz?4 senesi dolacak hala canavar maşallahı var. miuitr rom ile bence performansı bi 70k artmış. en son miui eu ile 210 208k larda idi. canavar resmen ya. seviyorum telefonumu
Antutu sürümü güncellenmiş her sürümde telefonların puanları artıyor nedense bumdada ondan artmış.4 senesi dolacak hala canavar maşallahı var. miuitr rom ile bence performansı bi 70k artmış. en son miui eu ile 210 208k larda idi. canavar resmen ya. seviyorum telefonumu